Eigenlijk ben ik een verwend nest. Wanneer ik zin heb om iets te doen, hoef ik het maar luidop te zeggen en binnen de maand realiseer ik het. Dingen die wat meer organisatie vragen, laten wel wat langer op zich wachten, maar zelfs een reis kan ik binnen de maand op de planning zetten. Nu we volop met verbouwingen bezig zijn, is er gewoon geen tijd om alle dingen die ik wil doen ook effectief te doen. Ik parkeer ze dus gewoon in mijn hoofd met het etiket ‘te doen na de verbouwingen’. Vandaag leek het mij leuk om die wishlist even met jullie te delen!

  • Gezichtsbehandelingvoor mijn verjaardag kreeg ik een bongobon cadeau waarmee ik o.a. een gezichtsbehandeling kan laten doen. In eerste instantie leek met dat niet zo aantrekkelijk. Ik wist niet goed uit welke van de beauty-arrangementen te kiezen en legde de bon langs de kant om later nog eens op te pikken. Nu ik al weken in het stof heb zitten werken, begint een peeling er heel aantrekkelijk uit te zien. Deze dame die meestal geen last heeft van zwarte puntjes of puistjes, kan duidelijk niet goed tegen stof. Zelfs niet als er gescrubd wordt!
  • Manicure dit hangt eigenlijk ook heel erg samen met de verbouwingen. Mijn huid is heel gevoelig om droog te worden, zeker aan mijn handen. Ik verzorg ze dus ongelofelijk met handcrème na het afwassen of poetsen. In zo’n verbouwingen kom je natuurlijk met alles in aanraking wat je huid uitdroogt! Stof, water, verf en detergenten. Mijn handen zijn dan wel nog vrij goed verzorgd, mijn nagelranden zijn een ramp. Ik vind er niets op om die droge en beschadigde nagelranden wat te verbeteren. Ik ben gek op verzorgde nagels, dus dit begint behoorlijk vervelend te worden. Wedden dat een nagelstyliste er wel raad mee weet?
  • Dagje welness met mijn Lief de ultieme manier voor mij en mijn Lief om te ontspannen en qualitytime met elkaar te hebben is een dagje welness. We vinden onze rust in verschillende sauna’s, bubbelbaden en het zwembad, boeken nog een massage en eten iets lekkers in de bistro van de welness. Na al het harde werken zullen we dit dus zeker kunnen gebruiken!
  • Een dagje uit naar Brugge sinds mijn Lief mij er ten huwelijk vroeg, heeft Brugge een speciaal plekje in mijn hart. Het is een plaats waar we onszelf even verliezen in kunst en cultuur. Lekker eten is er ook te vinden – heel belangrijk voor ons – en er zijn een aantal winkeltjes waar ik graag een ‘voorraad’ insla. Eentje daarvan is het Brugs Theehuisje. Daar moet ik na de verbouwingen echt heen om mijn voorraad aan te vullen!
  • Een behoorlijke zondagse wandelingLuna is sinds het tekenen van de compromis wel nog gaan wandelen, maar de wandelingen waren beperkt tot maximum twee uren. Zowel ik als zij kunnen echter nog heel wat meer uren wandelen. Vorig jaar hebben we zo wandelingen van een halve dag gemaakt en daar was zij altijd heel gelukkig mee. Ook Wolf trekt er graag eens op uit, en dat het dan een lange wandeling is, daar heeft hij geen problemen mee. Met een zonnetje er samen met de hondje op uit trekken, ja, dat zou ik graag doen na de verbouwingen!
  • Avondwandeling aan zee:  in de zomer mogen de honden niet op het strand, maar dat vinden wij niet zo erg. We zijn geen zonnekloppers en betreden het strand maar na zevenen. Op heel wat plaatsen is het dan toegestaan om de honden mee te nemen. Ik zie ze alweer vliegen over het zand, onze twee schatten en wij hand in hand genieten van de zonsondergang.
  • Een reisje? Als het heel even kan, zou ik er graag een weekje op uit trekken. Dat mag wat mij betreft ook in de Belgische Ardennen zijn, maar even helemaal weg van alles zou ontzettend fijn zijn. Gewoon wij twee en de honden, gezellig samen.

Jullie lezen het wel: ik ben op zoek naar rust en qualitytime. Dromen voor na de verbouwingen. De deadline staat op 31 juli, hopelijk kunnen we in augustus dus heerlijk genieten van elkaar!

Hebben jullie nog plannen voor de zomer?

3 Replies to “Wishlist voor na de verbouwingen”

  1. Dat zijn allemaal geweldige dingen op je wishlist! Een gezichtsbehandeling krijgen en een avondwandeling aan zee zou ik ook graag willen doen. 🙂 Ik hoop deze zomer op vakantie te gaan naar Brighton (UK) voor een weekje met een Engelse vriend van mij en misschien ook nog ergens heen met mijn familie.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.