Onze kleine meid is een echte ontdekkingsreiziger. Stil zitten om samen een boekje te lezen of te knutselen is nog niet aan haar besteed. Veel liever kruipt ze rond in huis of in de tuin om haar – voorlopig – kleine wereld te ontdekken. Al van toen ze nog in mijn buik zat, voelde ik een enorme behoefte om haar te begeleiden in haar ontdekkingstochten. Mijn kleine meid de wereld laten zien, dat was waar ik echt naar uitkeek.

Een blikvanger voor onze hal

Op mijn (t)huis-wishlist had ik al vermeld dat wij dit jaar echt eens werk willen maken van onze hal. We zijn de eerste helft van het jaar begonnen met het vervangen van onze ramen (update volgt nog), en stilletjes aan beginnen er zich in mijn hoofd plannen te vormen voor de inrichting van die hal. Een van de dingen die ik graag wil, is een mooie blikvanger.

Normaal ga je eerst aan de slag met verf en papier, maar ik deed het omgekeerd, want een tijdje geleden liep ik tegen een hele leuke website van Canvas Company aan. Op deze website heb je een ontzettend grote keuze aan wereldkaarten. De meeste kaarten werden door Canvas Company zelf ontworpen waardoor de afdrukken uniek zijn.

wereldkaart

Mijn kleine meid de wereld laten zien? Daar kon ik toch alvast mee beginnen door een wereldkaart te hangen op een plaats waar we dagelijks voorbij komen?

Wereldkaarten in wereldformaat

Rondstruinen op de website om een keuze te maken, was alvast een traktatie. Er is een grote keuze aan wereldkaarten op canvas, kurk en op hout. Of je nu een modern en strakke stijl hebt of liever voor iets klassiek of historisch gaat, je vindt er zeker iets wat je aanspreekt. Onze blik werd meteen gevangen door de historische wereldkaarten. In ons huisje combineren wij graag een landelijke stijl met een industriële look. Allerlei houttinten en donker metaal combineren wij met lichte kleuren op de muren. Zo’n historische wereldkaart vonden wij absoluut in ons interieur passen. De realistische weergave trok ons meteen aan. Wij kozen voor onze wereldkaart voor een afdruk op canvas, maar ook als je wilt printen op hout kan je bij Canvas Company terecht.

Zo kan je alvast een beetje van de wereld zien

Toen ik een berichtje kreeg van de bezorger dat mijn pakje onderweg was, was het spannend afwachten. Ik ben super tevreden van het eindresultaat. Het canvas was goed en veilig verpakt, maar zonder verspilling van verpakkingsmateriaal. De kwaliteit van de afdruk is perfect waardoor de wereldkaart echt een pronkstuk in onze hal kan worden. Amélie kan de wereld nu al bewonderen en samen met haar kunnen we plannen maken om stukjes in detail te gaan bekijken. Voorlopig staat onze wereldkaart te pronken in onze bureauruimte, want we zullen eerst de hal moeten behangen voor we de wereldkaart effectief kunnen ophangen. De start is alvast gemaakt, de trend voor onze inkom is gezet!

wereldkaart

Zou jij een wereldkaart in je huis willen hangen? Of heb jij liever een andere blikvanger in je huis?

Dit product werd ter beschikking gesteld door Canvas Company.
Voor meer info, lees de disclaimer.

3 Replies to “Wij willen jou de wereld laten zien”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.