We hadden de beslissing genomen om wasbare luiers te gaan gebruiken voor onze kleine meid. En dan? Er was zoveel keuze op de markt. We wisten niet goed waar ze aan te kopen. En welke dingen hadden we nog allemaal nodig om het vlotjes te laten verlopen. In mijn zoektocht naar meer informatie kwam ik bij ‘De Luierhoek’ terecht, een webshop die volledig gaat voor wasbaar. Na meer dan negen maanden zijn wij nog steeds trouwe klant.

luierhoek

Goede en correcte informatie

De Luierhoek organiseert infosessies waarbij je kennis kan maken met de verschillende systemen. Bij elke soort wordt voor getoond hoe je hem gebruikt, wat de voor- en nadelen zijn en wat je precies nodig hebt. Heb je nadien nog vragen? Dan kan je telefonisch uitleg vragen en het is zelfs mogelijk om langs te gaan voor een persoonlijke uitleg op maat.

Wij hadden reeds een infosessie gevolgd en een idee gevormd van wat we wilden. Bij de aankoop van onze luiers gingen wij nog eens langs bij Catty, de eigenaar van de webshop, die ons nogmaals een goed uitleg gaf over wat we nodig zouden hebben. De keuze die we op basis van haar informatie maakten, bleek echt bij ons te passen.

Dienst na verkoop

Toen we wat problemen ondervonden met de luiers heb ik per mail en telefonisch heel veel ondersteuning gekregen. Ook werden we uitgenodigd om eens langs te gaan, om samen de oplossing te zoeken. We hadden veel te regelmatig lekken van onze luiers. Catty contacteerde ook meteen de leverancier toen bleek dat de vouwluiers niet absorbeerden zoals moest. Samen zijn we er uiteindelijk uit geraakt.

In ons geval hebben we dus de dienst na verkoop heel goed kunnen testen en deze is echt super. Je wordt met raad en daad bijstaan en krijgt antwoord op alle mogelijke vragen.

Levering en assortiment

De keuze in wasbare luiers bij De Luierhoek is behoorlijk groot. Catty verkoopt vooral producten waar ze zelf volledig achter staat. Maar niet alleen de luiers vind je er. Ook billendoekjes, tassen, verzorgingsproducten en een aantal items voor mama vind je in de webshop. Voor mij is het assortiment alvast groot genoeg. Er wordt ook regelmatig aangevuld met nieuwe producten. Heel vaak vind ik wel een nieuw overbroekje van Milovia die nog niet in mijn collectie zit wanneer ik mijn verzorgingsproducten wil aanvullen.

Qua levertermijn zijn wij ook heel tevreden. Wanneer iets in voorraad is, hebben wij het vaak binnen de twee dagen al in huis. En dat is best handig voor een vergeetachtige moeder zoals ik.

Volgens Amélie

Zij is uiteindelijk degene die de luiers van de Luierhoek gebruikt. Dit is haar mening!

Wasbare luiers
Dat zit wel lekker!
Wasbare luiers
Het ziet er nog eens mooi uit ook.
Wasbare luiers
Makkelijk bewegen hoor!
wasbare luiers
Goedgekeurd!

Praktisch

De webshop van De Luierhoek vind je hier.
Verzenden kost tussen €2,30 en €7 voor België en Nederland. Bestellingen vanaf €100 zijn gratis.
Je kan je bestelling ook afhalen bij De Luierhoek zelf of in een van de afhaalpunten in Vlaanderen.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.