Gisteren liet ik het reeds doorschemeren in mijn ‘doelen voor maart’. Ik wil een ander blogritme gaan aannemen. Tot op vandaag publiceerde ik iedere dag een artikel, zelfs in het weekend.

Het is niet dat ik niet genoeg inspiratie heb, of het schrijven mij begint te vervelen. Het ligt eerder aan het goede nieuws dat we vorige week kregen en waar ik het ook over had in mijn ‘days of gratitude’. De lening voor ons huis is namelijk goed gekeurd en in de komende maand zullen we de sleutel dus officieel in handen krijgen.

bloggen huis

Ons huis is een fijne hoekwoning in een rustige buurt maar werd gebouwd in de jaren zestig van vorige eeuw. De vorige bewoner was een gepensioneerde man en het huis kwam te koop te staan omwille van zijn overlijden. Heel modern is het niet te noemen. De keuken is niet bruikbaar, de badkamer heeft geleden onder de tijd en de inrichting is niet meteen de keuze van een jong koppel.

We hebben de mogelijkheden in handen en dus besloten we bij de koop ook meteen dat we voor we er in trekken dat we het huis onder handen gaan nemen: er gaat een muur uit, de keuken wordt vernieuwd, de badkamer wordt onder handen genomen, de ramen worden vervangen en uiteraard zal een grote lik verf hier en daar niet misstaan.

Sowieso was ik ook van plan om op een andere manier te gaan bloggen, meer kwaliteit, minder kwantiteit, omdat ik meer tijd wil steken in artikels over Mindfulness, bewust leven en kiezen voor jezelf. Het zijn dingen die in mijn leven een grote rol spelen en waar ik zelf meer mee aan de slag wil. Ik informeer jullie graag over mijn vorderingen, met een kleine meerwaarde door informatie mee te geven. Dat vraagt natuurlijk wat meer onderzoek en wat meer tijd.

Er zullen dus niet dagelijks artikelen verschijnen, maar ik heb besloten om van maandag, woensdag, vrijdag en zondag mijn vaste blogdagen te maken. Op woensdag krijgen jullie een review van een boek en ook ‘days of gratitude’ blijft op zondag. Heb ik tussendoor de tijd om nog een blogje over een interessant onderwerp te tikken, zal ik dat uiteraard niet laten. Jullie weten alvast wanneer jullie de nieuwe artikelen sowieso kunnen verwachten!

13 Replies to “Wat minder bloggen”

  1. Wat fijn dat de lening rond en is jullie binnenkort kunnen gaan klussen. Voor mij werkt dit blogritme ontzettend goed, dagelijks bloggen blijkt voor mij momenteel niet haalbaar en op deze manier lukt het mij om de kwaliteit idd te waarborgen. Goede beslissing meis!

    1. Ja, ik hoop dat het op deze manier gewoon behapbaar blijft. Dagelijks bloggen was leuk, maar nu heb ik even wat meer rust nodig. Het mag ook geen ‘moeten’ worden of ik verlies het plezier in het bloggen ook gewoon.

    1. Dat denk ik eigenlijk ook. Het grote voordeel wat ik zie is dat ik nu gewoon mijn eigen plekje ervan kan maken zonder dat het zonde is… Je betaalt wat minder voor een verouderd huis en hebt meer budget om er leuke dingen mee te doen. Dat was ook waarom we daarvoor gekozen hebben. Ik ga van in het begin een keuken hebben die helemaal mijn smaak is en een badkamer waar ik me in kan uitleven. 😀

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.