Met de komst van de herfst zullen de dagen ook steeds korter worden. Langzaam zal de duisternis ons leven weer gaan overheersen. Hoewel ik zelf wel de charme zie van zowel herfst als winter, is het voor veel mensen geen eitje om die donkere dagen door te komen.

Winterdipje

Zodra december begint verlang ik naar de Kerstperiode. Rond dat moment wordt het donker me toch een beetje te veel. Dan heb ik het moeilijker om uit mijn bed te komen. Slapen is mijn favoriete bezigheid. Het liefst kruip ik ergens in een hoekje onder een dekentje.

zonsondergang

Maar ik weet dat met de komst van Kerst de dagen weer gaan lengen. Vanaf dan kan ik me weer klaar maken om uit mijn winterdipje te klimmen.  Vorig jaar deelde ik met jullie mijn tips om door de winter te komen. Dit jaar wil ik graag andere mensen aan het woord laten.

Gastartikelen

Al een hele tijd speelde ik met het idee in mijn hoofd om gastartikelen op mijn blog te publiceren. Er zijn al een aantal ideeën de revue gepasseerd, maar telkens vroegen ze best wat uitwerking. Ik heb nog geen ervaring met gastbloggers en gastartikelen, dus aan een groot project durfde ik me niet meteen wagen.

Dit kleiner project ontstond toen ik rondom mij mensen weer hoorde ‘klagen’ over de donkere periode die eraan komt. Ook zie ik weer op veel blogs artikelen voorbij komen om te vertellen dat de herfst toch best wel leuk is. Maar wat zijn de lichtpuntjes die ons de winter doen doorkomen?

Wat is de bedoeling?

Met ‘Lichtpuntjes in het duister’ wil ik graag een reeks artikelen online zetten die ons weer een boost geven om er tegenaan te gaan. Ik ben op zoek naar inspirerende verhalen, interessante tips en leuke tradities.

Photo by Kenrick Mills on Unsplash

Kijk je naar iets uit deze winter? Is er iets wat jij de max vindt aan dit seizoen? Heb je een prachtige kersttraditie die je wilt delen? Of jouw ultieme tips om de winter door te komen? Het kan allemaal aan bod komen in een artikel voor ‘Lichtpuntjes in het duister’. Laat je creativiteit maar stromen!

Ik wil meedoen!

Super leuk dat je zin hebt om deel uit te maken van dit project. Er hangt geen verloning aan vast, maar er wordt wel gelinkt naar je blog. Daarnaast deel ik je artikel ook op social media. Zo zien mijn volgers ook weer jouw voorbij komen.

Meedoen kan door een mailtje te sturen naar writingsbysaar@gmail.com. Ook met vragen en indien je meer info wilt, kan je op dit adres terecht.

Let’s make winter the season to remember!

3 Replies to “Wanted! Gastbloggers”

  1. Hmmm, ik ben bang dat hoe ik de wintermaanden door kom, erg persoonlijk zijn, want je kunt het moeilijk arrangeren als bijna je hele familie jarig is in de maanden november, december, januari en alleen feb. eigen de kortste maand wat stiller is om dan in maart weer verder te gaan :O hahaha

    Echt, in die periode heb ik als ik wil elke week wel 1 of zelfs 2 verjaardagen en dan nog met kerst en oud en nieuw, pfffffffffff dat zijn de drukste maanden in mijn agenda, elk jaar opnieuw.

    Ik ben benieuwd, zal jouw oude tips nog even lezen, want ik weet zeker wel hoe het is om een dip te krijgen, want, feb. is meestal nog die ene maand dat 😉

    X
    Morgaine onlangs geplaatst…Passie…My Profile

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.