Ken je dat gevoel? Je leest een geniale blogpost. Je bent er helemaal wild van en terwijl je hem met de wereld deelt, denk je: waarom heb ik dat niet bedacht dan?

Heel vaak heb ik dan de neiging om een gelijkaardige post te gaan schrijven. Zo botste ik net op een heel aantal interessante en inspirerende blogs over de facebookactie rond borstkanker. Aan de eerste versie waarbij je de kleur van je bh in je status moest zetten, had ik meegedaan. Ik was jong en vond het wel een leuk spelletje. Aan de volgende versies vond ik niets. Op dat moment kon ik dus een heel fijne blogpost geschreven hebben daarover. Met een leuk plaatje erbij, zoals deze:

feelyourMaar daar ben ik niet opgekomen, neen, ik schreef over heel andere dingen. Of dan kom ik een blog tegen van een vrouw die schrijft over haar therapie en haar gevecht met zichzelf. Tja, waarom schreef ik geen blog toen ik met die problemen zat, vroeg ik me af. Tenslotte komen er soms geweldige stukjes uit mijn vingers als ik even gewoon mijn gevoel volg.

Jawel, als ik mijn gevoel volg komen er geweldige stukjes uit mijn vingers. Dus volg ik gewoon mijn gevoel en tik elke dag in waar ik mee bezig ben geweest. Iets wat me is opgevallen, wat ik leuk vond, waar ik over ging nadenken. Dus eigenlijk ben ik ook gewoon bezig met het zoeken van leuke ideeën in de hoop dat iemand ooit een post van mij leest en denkt: ‘Waarom heb ik dat niet bedacht?’

 

3 Replies to “Waarom heb ik dat niet bedacht?”

  1. Ik heb dat veelal. En des te meer als ik jouw blog lees. Soms kan een ander het veel beter verwoorden. Ik doe het dan op mijn manier. Eindelijk is het met de juiste intentie dat je het best tot uiting komt.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.