Ik hou niet van dikke lagen make-up. Uren shoppen naar de meest verschillende outfits heb ik uit mijn bezigheden geschrapt. Fashionably hoeft voor mij niet de laatste mode te zijn. En op zondag lig ik het liefst op deze manier in mijn zetel:

naamloosNeen, aan Saar heb je geen fashionqueen, dat moge duidelijk zijn.

Ik hou wel van leuke en speciale kleren! Wanneer ik op de trein zit of wacht op een bus vind ik het heerlijk om mensen te kijken. Ik hou van de manier waarop mensen zich hun eigen stijl aanmeten, vind schoenen tha bomb en werp toch altijd even een blik op de make-up die een vrouw draagt.

Wanneer ik dan in Kortrijk op een trein of bus zit te wachten, gebeurt het wel eens vaker dat ik blij ben dat ik niet stijl achterover kan vallen op zo’n bankje. Hoe sommige mensen voor de dag durven komen is mij een raadsel. Joggings, veel te kleine of te grote jeans en sweatshirts, verschrikkelijke teenslippers, onverzorgd haar, soms zelfs kleding met vlekken op. En dan moet ik denken aan Coco Chanel en deze quote (die overigens ook voor mannen geldt):

ba0402266ad0cb6a1f939636a7a8165d

5 Replies to “Voor je de deur uit gaat…”

  1. Je hoeft gelukkig ook geen fashionista te zijn om er geweldig uit te zien.
    Geef mij maar mensen die weten wat hun lichaam siert. Bij de één schijnt dat eenvoud te zijn, bij een ander soms wat meer extravagante kledingstukken of juwelen. Het belangrijkste blijft een verzorgd voorkomen en vooral: uitstraling!

    Dat je tijdens het mensenkijken jezelf soms (tot zelfs vaak) de vraag stelt of ze er wel een spiegel aanwezig is, is mij niet onbekend. Jammer wel! Want, jezelf verzorgen en er goed uitzien zorgt voor een goed gevoel over jezelf en ook dat straal je uit.

  2. Kleren maken de man, zeggen ze wel eens, maar over het algemeen vraag ik me wel eens af van mensen waarom ze er zo bij lopen. Ik denk dat je daar de spijker op de kop slaat hoor Tess, want omgekeerd is het ook: als je je goed voelt, kleed je je beter denk ik!

  3. Kledij en uiterlijk is niet voor iedereen even belangrijk. Ik ken mensen die zich goed in hun vel voelen maar waar zich dat niet in hun kledij uit. Zij voelen zich super en gelukkig in dat bevlekt t-shirt. Waarom ook niet? Dat is ieder zijn eigen keuze en niet aan ons om te beoordelen. Ik kan van beide genieten. Zolang mensen maar 100% zichzelf zijn en gelukkig daarmee zijn. 🙂

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.