Lieve lezers,

Jullie zullen het misschien gemerkt hebben in mijn laatste blogposts, maar ik ben bezig met een aantal aanpassingen te doen. Per 1 januari wil ik namelijk een aantal dingen gaan veranderen op mijn blog. Meer vernemen jullie later, aangezien ik nu voornamelijk achter de schermen bezig ben met wat ik in orde wil krijgen. Toch zullen jullie ondertussen reeds een aantal aanpassingen zien.

Mijn lay-out blijft lekker mee veranderen met de seizoenen. Ik hoop op een beetje sneeuw dit jaar, dus begint mijn blog daar alvast mee. Daarnaast heb ik mijn categorieën ingedeeld in een soort van subcategorieën om duidelijker te maken waar elke blog nu eigenlijk zo wat over gaat. De drukletters in de titel zijn de ‘onderverdelingen binnen de categorieën’ geworden.

Wees vrij om alvast wat feedback te geven. Zo kan ik de rest van de aanpassingen daar ook reeds een beetje op afstemmen. Een ding blijft alvast zoals het was: ik blijf elke dag een blogpost neerzetten, want een dag niet schrijven, is een dag niet geleefd!

Liefs en tot schrijfs,

Saar

4 Replies to “UPDATE | Er gaat wat veranderen”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.