Alweer een nieuwe maand vol mogelijkheden en plannen. Februari mag dan wel de kortste maand van het jaar zijn, ook deze maand zit alvast vol met leuke afspraken en gebeurtenissen. Ik pikte er vijf uit waar ik echt naar uitkijk.

Babybezoek – in december kreeg een vriendin, die ik nog ken van mijn schooltijd, haar tweede kindje. Ik was al een datum aan het inplannen toen we het nieuws kregen dat de oma van mijn Lief snel achteruit ging. Vanaf dan spendeerden we bijna elk weekend bij haar, want mijn Lief wilde nog zoveel mogelijk tijd met haar doorbrengen. Dan waren er de feestdagen, de drukke maand januari en zo bleven we het bezoekje maar uitstellen. Komend weekend kan ik dan eindelijk dat kleine meisje gaan bewonderen. Al zal ze vast niet zo klein meer zijn als in december!

Mindfulness – de tweede les van het jaar zit eraan te komen en ik kan niet wachten om te gaan. In januari heb ik zoveel deugd gehad van de sessie mindfulness dat ik het principe stilaan weer ben gaan oppakken. En daar heb ik eigenlijk alleen maar de voordelen van ondervonden. Die sessies zijn echt momentjes waarbij ik voor mezelf zorg: quality time voor mezelf!

passie

Eetfestijn – het is een jaarlijkse traditie geworden: het eetfestijn ten voordele van de toneelvereniging van vrienden van ons. Dit jaar vind het plaats in februari, op een zondagmiddag. Kleine Amélie kan dus ook gezellig mee! Ik kijk er niet speciaal naar uit voor het lekkere eten, maar wel om onze vrienden en hun kleine meid terug te zien. Zij is in dezelfde maand geboren als Amélie, dat maakt het extra leuk. Zoveel zin in!

Verjaardagen – mijn eigen verjaardag zit er alweer op, maar in de komende maand hebben we ook weer drie verjaardagen. Mijn jongste zusje, mijn vader en de peter van Amélie verjaren. Heel verschillende leeftijden, heel verschillende feestjes ook waarschijnlijk, maar altijd leuk om elkaar voor zo’n gelegenheid weer te zien. Ik ga alvast eens op cadeautjesjacht. Een passend en mooi geschenk vinden voor iedereen vind ik altijd weer een hele opgave, maar het is heerlijk om te geven.

Date met vrienden – iedereen heeft ze wel in zijn vriendenkring: mensen die het, net als jij, zodanig druk hebben dat het moeilijk is om elkaar nog eens te zien. Maar als je samen bent dan lijkt het wel alsof er nooit zoveel tijd heeft tussen gezeten. Het ligt dus zeker niet aan het feit dat je het met elkaar niet gezellig zou hebben. Deze maand hebben we dus een date staan met zo een bevriend koppel. Ik mag heerlijk voor ze koken en de avond wordt vast gevuld met gezellig gekwebbel. Mag ik even juichen met al die lieve vrienden die ik heb?

Waar kijken jullie echt naar uit komende maand?

4 Replies to “5 dingen om naar uit te kijken in februari”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.