Exact twee jaar geleden stapten ik en mijn Lief in het huwelijksbootje. Het was een prachtige dag. Het weer werkte zeer goed mee, de mensen die erbij moesten zijn, waren er. Het voelde gewoon ontzettend goed aan.

Omdat het vandaag een werkdag is, hebben we het gisteren al een beetje gevierd. Twee jaar getrouwd, voelt eigenlijk niet als twee jaar. Het voelt alsof we elkaar al veel langer geleden het ‘ja-woord’ gaven. Maar er is in die twee jaar dan ook veel gebeurd: we hebben een huisje gekocht, samen verbouwd, we zijn verhuisd, ik veranderde van werk en er zijn nog meer veranderingen op komst… Want wij hebben heel fijn nieuws!

we verwachten een kindje

Volgend jaar in maart verwachten wij namelijk ons eerste kindje!

Het was – zeker in de zomermaanden – toch wel moeilijk om ons kleine geheimpje te verzwijgen. Dat is ook een van de redenen waarom ik toen zo weinig schreef. In mijn hoofd was ik zoveel plannen aan het maken voor ons kleine wondertje. Ook worstelde ik nogal met mijn emoties, want hoewel wij dit met twee wilden, liep alles veel sneller dan we hadden gedacht. Daar moest ik echt aan wennen. Zwanger zijn is tenslotte ook niet enkel maar reuzengeur en maneschijn, hoewel je het soms zou denken als je de vele verhalen van medebloggers leest.

Nu is het kindje 15 weken oud. Ik ben gewend aan het idee, de kwaaltjes zijn steeds minder en ik kan nu echt genieten van het zwanger zijn!

18 Replies to “Twee jaar getrouwd en …”

    1. Bedankt voor de felicitaties, lieve Anita. Het is ontzettend wennen in het begin. Je weet niet waar je aan toe bent, je maakt je zorgen, er zit vanalles in je hoofd. Je merkt het eigenlijk ook maar aan de kwaaltjes dat je zwanger bent. Pas nu begin ik me echt ‘zwanger’ te voelen op een positieve manier. Ik voel nu dat er leven in mijn buik zit. Heel anders dan een paar weken geleden!

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.