Ik ben eigenlijk nog niet toe aan deze nieuwe days of gratitude, de week lijkt nog niet echt om te zijn. Het weekend was goed gevuld met fijne momenten, zoals een inwijding en een feestje. Maar de week was rustig, aangezien het in België krokusvakantie is. En dat betekent voor mij ook een pauze in de lessen Frans. Veel andere initiatieven waar ik deel van uitmaak, organiseren ook geen vergaderingen, want veel leden zijn ouders. De kinderen gaan natuurlijk voor tijdens de vakantie. Een rustige week dus…

Ook was het voor mij een moeilijke periode, waar ik een beetje de verbinding met anderen verloren ben. Ik weet niet goed hoe ik me voel, dat is verwarrend. Ik ben wel dankbaar, maar naar aanleiding van mijn post over de schaduw heb ik toch een paar reacties gekregen waar ik eens goed moet over nadenken. Enfin, een heleboel gaat er dus door mijn hoofd. Maar wat stond er deze week in mijn dankbaarheidsdagboek te lezen?

Highlights

Tupperwareavond met de collega’s | een van de collega’s had vorig jaar het idee om een Tupperware-avond te organiseren met alle vrouwelijke collega’s. Afgelopen vrijdag kwamen we samen bij haar thuis om het over potjes te hebben. De verkoopster was een ontzettend enthousiaste dame en even had ze me zover dat ik heel veel Tupperware zou gekocht hebben, als mijn man mij geen budget had opgelegd. En aan een budget tors je natuurlijk niet! Hoewel de uitleg iets te lang duurde, was het gezellig om samen eens wat anders te doen dan werken!

tupperware

Inwijding | een nieuwe heks verwelkomen is altijd fijn, maar deze keer was het toch iets specialer, omdat het de eerste keer is binnen de coven waar ik nu deel van uitmaak. Voor onze covenleaders was het dus best een speciale gebeurtenis. Zelf vond ik het ook heerlijk om een nieuw heksenzusje te krijgen!

Gourmet voor mijn verjaardag | ik had de week ervoor al eens fondue gegeten met mijn schoonfamilie voor mijn verjaardag, afgelopen zondag was eindelijk een moment waarop ik mijn eigen familie kon uitnodigen. We gingen gezellig aan tafel om te gourmetten. Valt het jullie op dat ik graag feestjes vier met eten?

bloemen

Etentje voor papa | haha, het zit in de familie hoor, want diezelfde zondag werden we uitgenodigd door mijn vader. Hij was woensdag jarig en besloot om ons diezelfde dag uit te nodigen om zijn favoriete gerecht te komen eten: frietjes met steak. En zo zaten we een paar dagen later alweer met de hele familie rond tafel om een verjaardag te vieren met eten!

Lichtpuntjes

♥ fijn mailtje voor een gastartikel ♥ in bed kruipen bij mijn Lief ♥ een goed gevoel hebben over mezelf ♥ singing in the shower ♥ knuffelluna ♥ lezen ♥ lieve heksenzussen en -broers ♥ ’s nachts mijn Lief ophalen omdat hij met een vriend uit is geweest ♥ mijn bed ♥ het boek van Debbie Ford ♥ lekker in bed blijven liggen ♥ mooie bloemen ♥ gezelligheid ♥ naar het werk gebracht worden ♥ meditatie ♥ een artikel kunnen afwerken voor een ander blog ♥ slapen ♥ de wind die buiten waait, terwijl ik binnen zit ♥ warme douche ♥ een dossier afwerken ♥ mijn pakje krijgen ♥ reacties op mijn blog ♥ Mabani-uitnodigingen durven versturen ♥ frietjes en biefstuk ♥ reacties op mijn oproepje ♥ lieve mails ♥ blije hondjes ♥

luna lezen meditatie

Music Maestro

7 Replies to “Tupperware, feestjes en mooie momenten”

  1. lol: “’s nachts mijn Lief ophalen omdat hij met een vriend uit is geweest”… Ik dacht al zoiets, te zien aan de toestand waarop die twee op mijn autoraam kwamen tikken 🙂

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.