De dag begon al toen ik geen zin had om op te staan. Een paar minuten meer zouden beslist deugd hebben gedaan. De treinreis viel me tegen en ik had geen zin om mijn mails te bekijken. Een paar uur later besefte ik dat ik een aantal dingen was vergeten doen. Het was echt compleet. Geen-zin-dag!

Een echte slechte dag was het niet helemaal, aangezien niet echt iets tegen viel. Er zijn ook heel wat positieve punten te vinden in mijn dag: ik kreeg uiteindelijk heel wat werk gedaan, de laatste dingen voor ons huwelijk zijn geregeld en de tandarts maakte van mijn tand-met-een-stukje-af een volledige-tand! Ik kan weer gewoon lachen op een foto.

Maar mijn gevoel is over het algemeen niet zo positief. Daar moet een remedie voor gevonden worden! Als eerste mocht ik van mezelf eindelijk die tas chocolademelk die ik al de hele dag wou, en als tweede ging ik koekjes bakken! Havermoutkoekjes voor het ontbijt morgen. Want nu ik een half uur vroeger opsta, heb ik ook meer honger doorheen de dag! Een mindere dag opgelost met iets lekkers voor the day after!

image
Copyright: Saar

Wat doe jij op een off-day om het weer aangenaam te maken?

3 Replies to “There will be bad days…”

  1. Eerlijk gezegd laat ik de mindere dagen meestal gewoon zijn. Ik mag me eens zo voelen.. Dat is oké. Toch bestaan er ook dagen waarop ik voel dat ik me ertegen wil verzetten en dan kan een stevige wandeling, een portie muziek of een warm verwenbad wel eens helpen. Ook afleiding zoeken in een boek of een film kan soelaas bieden.

    Hopelijk heb je vandaag een betere dag!

  2. Ik erken een off day meestal gewoon, omdat als ik er helemaal tegen ga lopen vechten of iets dergelijks dat zoveel energie kost. Ik laat het gevoel er even zijn en probeer m’n dag gewoon zoals normaal te leven. En soms zul je merken door dan wat leuke dingetjes te doen, op te ruimen, of op een andere manier je gedachten te verzetten je je uiteindelijk beter gaat voelen. Soms denk ik dat je alleen maar even hoeft te wensen dat je je beter voelt, je dan je dingen gaat doen en je wens ietsje later op de dag wordt vervuld. (:

  3. Het is niet dat ik een off-day niet oké vind, maar ik heb ook geen zin om zielig te gaan doen en in mijn off-day te blijven hangen. Dus ga ik gewoon leuke dingen doen, zoals koekjes bakken 😀

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.