Boekentips

Terugkijken en vooruit blikken

Dag lieve Haagje,

Inderdaad, wat een mooie dingen zijn er ondertussen al gebeurd!

Wanneer ik er nu op terug kijk, lijkt het wel of mijn bruiloft is alweer tijden geleden geweest. De laatste weken gingen heel snel. De dag zelf kon voor mij niet lang genoeg duren, ook al moest ik dan last krijgen van mijn eeuwige kwaal. We waren zo vroeg opgestaan, om half zes al, om mijn kapster haar ding te laten doen. Om acht uur liet ze mij alleen en toen begonnen twee lange uren wachten. Gelukkig kreeg ik nog gezelschap van de getuige van mijn Lief. Het was heerlijk: de rit naar het stadhuis, de kleine ceremonie die ze voor ons in elkaar hadden gestoken, een leuke receptie daarna, de photoshoot waar ik een keer geen scrupules had omdat ik me ook geweldig mooi voelde, de receptie voor de kennissen en dan het geweldig maal en het feest voor al onze vrienden en familie! Wij hebben er werkelijk van genoten. Dat we daarna een droom van ons werkelijkheid konden maken – op reis naar Ierland – heeft meer dan bijgedragen aan ons geluk.

1888574_10205023768182940_2126119311398568103_n
Genieten in Glendalough

Dat ik erbij kon zijn op Ordinary Witches Day vond ik ook geweldig. Het was geen workshop zoals Suzanne of Anke dat konden doen, maar ik vond het wel fijn en ben blij om te horen van jou dat je mijn bijdrage zo kon appreciƫren. Om een aantal mensen te zien die ik tot nu toe enkel via internet sprak en om een aantal mensen weer terug te zien, was een geweldige ervaring. Ik heb mooie gesprekken kunnen voeren, dikke knuffels gegeven en ontvangen en warme momenten gekend!

Een laatste foto als ongetrouwde vrouw
Een laatste foto als ongetrouwde vrouw

Nu zijn we alweer een tijdje terug in het gewone leven, maar minder spannend is het niet. We zijn op dit moment actief op zoek naar een huisje waar we een toekomst kunnen uitbouwen samen. De zoektocht verloopt nog even rustig, maar we proberen toch om er echt actief mee aan de slag te gaan. Samen naar een woning zoeken die aan de eisen van ons beiden voldoet is een interessant en spannend project.

Ondertussen beginnen mijn nieuwe avonturen ook: afgelopen maandag had ik mijn eerste les Tai Chi. Een heel fijne en ontspannen manier om te bewegen. Ik ben benieuwd naar wat het mij verder zal brengen. Komende dinsdag begint ook mijn cursus Mindfulness. Ik heb deze al een keer gevolgd, maar het is voor mij de bedoeling om deze nu eens te herhalen zodat ik er weer mee aan de slag kan. Zoals het mij vorige keer geholpen heeft, heb ik er vertrouwen in dat het mij nu ook behoorlijk zal kunnen helpen!

Voldoende om mij mee bezig te houden naast onze wekelijkse zwembeurten!

Veel liefs en tot gauw,

Saar

Wat Haagje schreef, kan je hier lezen.

3 thoughts on “Terugkijken en vooruit blikken

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.