Deze tag kwam ik afgelopen week tegen op het blog van Carlijn. Omdat ik het nu eenmaal leuk vind om tags in te vullen, heb ik deze over genomen, ook al had Carlijn zelf niemand getagd. Dromen jullie even lekker met me mee?

You say that I’m a dreamer. I say that you’re a non-believer
~Good Charlotte~

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

Ik zou graag een combinatie maken van verschillende dingen waardoor ik eigenlijk op die manier al mijn talenten en passies kan inzetten. Werken onder een baas in de personeelsadministratie is eigenlijk de droombaan die ik nu op het oog heb. Als ik voorstellen krijg in die richting, neem ik ze graag met beide handen aan. Ik heb dan wel geen ervaring in die richting, maar klein beginnen en hard werken kan heel veel opleveren.

Daarnaast lijkt het me fijn om als gezondheidcoach te werken op zelfstandige basis. In mijn eigen bedrijfje zou ik verschillende dingen combineren die te maken hebben met gezondheid en je goed in je vel voelen: body, mind, spirit. Ik denk dan aan begeleiding op vlak van voeding, beweging, meditatie, mindfulness en Tai Chi of yoga. Al denk ik niet dat ik ze allemaal zou aanbieden. Een beetje specialisatie is geen slecht idee.

En als laatste zou ik de overige uurtjes graag opvullen als schrijver. Eigenlijk kan je wel een beetje zeggen dat dit een baan is die ik reeds in handen heb. Ik schrijf tenslotte de artikelen voor mijn eigen blog. En dan vind ik mezelf dus lekker een schrijver!

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?

Al ben ik niet zo heel materialistisch ingesteld, ik weet toch een antwoord op deze vraag! Ik zou mezelf een vakantiehuisje aanschaffen in een natuurrijk gebied. Zo’n plekje waar je je lekker kan weg steken van de hele wereld en enkel de natuur je vriendje is. Een plek om eens helemaal weg te zijn. Al hoeft daarbij geen luxe aan te pas te komen eigenlijk. Een houten hutje in een bos vind ik ook al leuk!

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?

Temperance Brennan uit de serie Bones! Ik ben geïntrigeerd door haar karakter en haar vakgebied. Ik ben geïnteresseerd geraakt in antropologie, al vind ik het forensische gedeelte toch een beetje gruwelijk.

Oh, en ik word door mijn vrienden ook wel eens Bones genoemd, dus dat kan wel leuk worden!

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?

Een prachtige tempel in Nepal, of een andere. Gewoon een rustige boeddhistische plek waar ik me kan terug trekken om te mediteren. Lijkt me wel leuk!

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?

Goh, geen idee, want ik kan smaken nogal snel beu worden. Daarom hou ik er zo van als een gerecht uit veel verschillende ingrediënten bestaat. Ik ga graag op smaaktocht ofzo. Er is eigenlijk niet echt iets wat ik eindeloos zou willen blijven eten.

Zelfs als ik elke week een keertje naar de frituur mag, begint me dat op den duur te vervelen…

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

Mijn faalangst: ik heb al een paar keer de nadelen daarvan mogen ondervinden en ik heb het gevoel dat faalangst mij regelmatig tegen houdt om het beste van mezelf te geven. Dat vind ik ontzettend jammer.

Het valt trouwens wel mee hoor met die faalangst, je merkt er heel weinig van.

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?

Dat ik kan zien wanneer mensen liegen. En dit is volledig geïnspireerd op de kracht van Emma uit Once Upon a Time!

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?

Op deze vraag kan ik eigenlijk geen antwoord bedenken…

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Ik heb toch al het beste huisdier van de wereld? Mijn hondje Luna! En alle andere dieren horen gewoon los te lopen/vliegen/zwemmen en vrij te zijn!

tag

Welke angst zou jij graag weg willen?

4 Replies to “Tag op zaterdag | I Wish”

  1. Ik vind een vraag als de droombaan altijd zo lastig, ik weet het nooit, en precies om wat jij hier ook al vertelt, je kunt zoveel en wat is dan het beste van het beste van jezelf om daarmee werkelijk full time aan de slag te gaan… en ook al die andere skills nog eventueel te blijven gebruiken. Mooie antwoorden 😀

    En de angst, ik zeg meestal dat ik er nul heb, en dat is in feite ook zo, al heb ik mijn momentjes die nooit te zeggen zijn of te voorspellen wanneer mijn hart even over slaat. Een lichte paniek is het dan eerder en meer dan werkelijk angst. Wat je aandacht geeft zal ook groeien. Maar soms heel gek, heb ik op rare plekken een soort van hoogtevrees, en dat kan ook al op een oude trap in een kasteel zijn die juist naar de kerker loopt of zo. 😉

    X
    Morgaine onlangs geplaatst…De 100 dagen challenge #2My Profile

  2. Ah, wat vind ik deze heerlijk… Weet je nog dat je dit eigenlijk vreselijk vond: “Oh, en ik word door mijn vrienden ook wel eens Bones genoemd, dus dat kan wel leuk worden”? 🙂 – “Dat ik kan zien wanneer mensen liegen. En dit is volledig geïnspireerd op de kracht van Emma uit Once Upon a Time” Zoals Nathalie Meskens zou zeggen: “Wat een topwijf!” 🙂

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.