Voor mij is het leuk om op zaterdag een tag online te laten verschijnen, enkel en alleen omdat je op die manier dingen over jezelf gaat vertellen die je bloglezers nog niet weten. Het zijn de onverwachte vragen, leuke weetjes en kleine dingen die het voor mij gezellig maken. Toen ik de tag ’15 vragen die niemand je stelt’ zag verschijnen op het blog van Sas vond ik dat een goede kanshebber voor een tag op zaterdag. Bij deze beantwoord ik vandaag 15 vragen die niemand je stelt!

Slaap je met de deuren van je kleerkast open of dicht?

Normaal zijn de deuren van mijn kleerkast altijd dicht. Ik heb een hekel aan openstaande deuren. Van mij moeten ze allemaal gesloten zijn, zelfs deze van de kleerkast. Maar op dit moment zijn ze dus open, want bij het in elkaar zetten van de kleerkast zijn de deuren niet helemaal goed vast gemaakt. Ondertussen hebben ze besloten om er af te vallen. En ze zijn nog niet terug juist geïnstalleerd…

Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?

Eigenlijk heb ik een hekel aan de shampoo en zeep uit hotels. Ik gebruik het allerliefst mijn eigen vertrouwde zeep en shampoo die bewust dierenproefvrij zijn en vaak zelf bio of vegan. Ik laat alles dus lekker ongebruikt in het hotel liggen!

Heb je ooit een straatnaambord gepikt?

Nope, ik heb trouwens ook geen enkel idee waarom ik dat zou doen…

Gebruik je to-do-lijstjes?

Is er dan iemand op de wereld die geen to-do-lijstjes gebruikt? Hoe overleven jullie? Ik ben dus een lijstjesliefhebber en ik heb regelmatig lijstjes voor van alles en nog wat. Behalve een bucket list, die heb ik niet. Zonder to-do-list echter overleef ik niet. Zeker op het werk gebruik ik die met regelmaat.

tag

Heb je sproeten?

In de zomer wel, dan komen ze altijd weer massaal naar boven. Ze vallen bij mij alleen niet zo heel erg op en dat vind ik eigenlijk helemaal niet erg!

Heb je ooit in de bosjes geplast?

Zeker wel, aangezien we regelmatig wel eens een dagtocht maken in de bossen (zeker op reis) of zelfs al eens op trektocht zijn geweest in de Ardennen ontbreekt het vaak aan een toilet waar je je behoefte kan doen. Dan maak ik maar gebruik van de bosjes… Ik zou niet weten waarom niet.

Hoe groot is jullie bed?

Oh ja, dat moet ik weer eens opmeten, want toen ik overlaatst een hoeslaken wilde kopen, wist ik de breedte van onze matras niet meer!

Ben je lui?

Ik vind mezelf niet bepaald lui. Als er iets moet gebeuren zal ik het eerder doen dan het uit te stellen. Maar ik zal niet ontkennen dat ik op sommige momenten liever lui dan moe ben. Heeft niet iedereen zo van die dagen?

Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Niet echt. Alleen het feit dat ze op het speelplein hier in de buurt heel de tijd bommetjes aan het afschieten zijn, is vervelend. Wolf is namelijk bang van ontploffingsgeluiden, die ligt nu dus te trillen tegen mijn been. Dat is minder fijn.

Kauw je op pennen en potloden?

Vroeger deed ik dat wel eens, maar tegenwoordig niet meer. Ik gebruik eigenlijk nog vrij weinig pennen of potloden waardoor kauwen daarop niet echt mogelijk is.

Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Het antwoord daarop is heel kort: neen.

Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Ja, heel vaak zelfs! Via Netflix vraag ik er regelmatig op en dat is dan ook de reden dat ik een aparte account heb van mijn man. Op mijn account vragen we de chickflicks en tekenfilms op. Via zijn account de serieuzere series en films. Af en toe een tekenfilm kijken is gewoon ontzettend ontspannend. Het hoeft niet allemaal altijd serieus te zijn toch?

Tel je de treden wanneer je een trap op loopt?

Soms doe ik dat stiekem wel. Of ik stap op de witte lijnen van het zebrapad in plaats van er naast. Of ik sla een trede over op de trap. Ik heb eigenlijk de tredes van de trap in ons huis nog niet geteld. Toch maar eens gaan doen!

Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Strikt genomen dans ik pas als er muziek te horen is, maar als er muziek in mijn hoofd zit dan dans ik dus wel eens. Andere mensen horen het niet, dus dan dans ik als er geen muziek is. Ik doe dat wel enkel thuis.

Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?

Dat moest ik weten voor het praktische examen voor mijn autorijbewijs en ik weet het nog steeds. Alleen heb ik het nog nooit nodig gehad!

Neem jij wel eens flesjes van shampoo of zeepjes mee uit het hotel?

7 Replies to “Tag op zaterdag | 15 vragen die niemand je stelt”

  1. Hahahaha ontzettend leuk om te lezen en ik moet lachen om jouw laatste vraag 😉 Aan ons, nee dus eigenlijk niet, maar dat komt eerder een meer omdat als wij al op vakantie gaan, nooit in een hotel zitten maar in een huisje of appartement en daar heb je dat niet 😉

    Maar, als ik in een hotel zou zijn, waar het wel is, zou ik het mee nemen maar dan puur als souvenir, gezien ik net als jij ben, ik neem ook mijn eigen shampoot en rotzooi mee, zelfs de zeep of douche en badschuim 😉

    X
    Morgaine onlangs geplaatst…Sail Amsterdam 2015: mijn persoonlijke infoMy Profile

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.