Normaal ben ik niet zo de persoon van de tags, maar deze zag ik al een paar keer voorbij komen en ik vond hem toch heel leuk. Jenn van ‘Gedachtenspinsels’ gaf hem door aan wie hem wou, dus doe ik hem lekker even vandaag!

tag-1024x640

De regels:
♥ Maak de naam bekend van degene die je genomineerd heeft
♥ Kopieer de regels en zet ze in jouw artikel
♥ Kopieer de tag-afbeelding en zet deze in je artikel
♥ Noem de vijf redenen waarom je lacht of blij bent
♥ Nomineer tien andere bloggers om deze tag te doen

1. Mijn Lief

Ondertussen is hij sinds een maand of twee ook mijn echtgenoot, maar ik hou er gewoon van om het mijn Lief te blijven noemen. Want hij is ook gewoon heel lief. Ondanks al mijn gebreken, mijn gekkigheid en mijn stommiteiten is hij de persoon die al meer dan zes jaar onvoorwaardelijk bij mij blijft. Je krijgt hem niet afgeschud, hoe hard je het ook probeert. Dus ben ik er maar mee opgehouden, al ben ik heel goed in mensen van me wegduwen. Deze kerel slaagt er negen van de tien ook in om mijn slecht humeur instant weer goed te maken!

2. Schrijven/bloggen

Dat antwoord kan je verwachten van iemand die trouw elke dag blogt. Op de een of andere manier heb ik nu eindelijk gevonden op welke manier schrijven en een blog bijhouden voor mij echt goed voelt. Ik schrijf graag over serieuze zaken, maar vooral over de dingen die mij bezig houden. Nu kan ik hier eindelijk mijn ding kwijt. Vroeger dacht ik teveel aan ‘succesvol’ zijn. Maar hoewel ik mij niet kan beroepen op honderd of duizend volgers vind ik mezelf heel succesvol, omdat ik doe wat mijn hart mij ingeeft op mijn eigen webstek!

3. Mijn kleine heksenwereld

Als je het nog niet weet dan lees je echt niet goed, maar deze jongedame is lekker een heks. Dit is ook zo’n punt waar ik jaren mee heb geworsteld. Hoe kon ik dit alles laten passen in het ongelofelijk ingewikkelde leven dat ik leef? Blijkbaar was het antwoord eenvoudiger dan ik dacht. Nu ik als solitaire heks mijn eigen ding heb gevonden en daarnaast de eer heb om verdere stappen te zetten op het pad als lid van een coven voel ik me alleen maar goed!

4. De fantastische mensen waar ik me mee mag omringen

Ik zou natuurlijk iedereen hier een van de puntjes kunnen geven, maar dan zouden vijf er niet genoeg zijn. Ik heb het zowel over mijn heksenvriendjes als mijn gewone vriendjes en de mensen die soms alle twee zijn. Soms denk ik dat ik nog iets mis in mijn leven, maar eigenlijk heb ik gewoon heel lieve mensen om mij mee te omringen en dat wil ik ten allen tijden koesteren.

5. Geweldige boeken

Ze hebben mij jarenlang recht gehouden en vergezeld. Ik las er honderd op een jaar, maar ook al zijn er maar twintig verhalen die ik nu jaarlijks mag lezen, ze blijven mijn beste vrienden en mijn grootste schatten. Je kan ze meenemen in je bed, in de zetel, op de trein. Je kan ze lezen als je ziek bent, je verdrietig voelt, je geweldig voelt of als je zin hebt in gezelligheid. Neen, ik kan er geen nadelen aan vinden.

Bij dit soort dingen vind ik het lastigste om de tags door te geven. Omdat ik op mijn blog toch gewoon mag doen wat ik wil, geef hem aan al mijn lezers! Voel je dus vrij om hem in te vullen, tenzij je het al hebt gedaan natuurlijk!

9 Replies to “Tag: 5 reasons why I smile”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.