Volgende week vrijdag omstreeks twaalf uur ben ik een getrouwde vrouw. De afgelopen dagen was ik daar niet echt mee bezig, maar sinds mijn vrijgezellenfeestje afgelopen zaterdag begint de stress toch toe te slaan. Ik denk aan cadeautjes die ik nog moet voorzien, decoratie voor de zaal die we nog niet in huis hebben en drukwerk dat nog niet klaar is. Af en toe begin ik te bedenken wat er allemaal mis kan gaan. Dan moet ik mezelf tegen houden en aan andere dingen denken.

Afgelopen zaterdag mocht ik alvast mijn trouwkleed ophalen. Dat is dus nog iets dat van de lijst geschrapt mag worden. Daarna begon de spanning zich behoorlijk op te bouwen, aangezien ik werd opgehaald voor mijn vrijgezellenfeestje en ik in de verste verte niet wist wat er stond te gebeuren. Gelukkig heb ik ongelofelijk lieve zussen en vriendinnen die voor mij – en voor mijn Lief – een ongelofelijk geweldige dag in elkaar hadden geboxt.

De middag werd ingezet bij een van mijn beste vriendinnen die ik nog ken van in de middelbare school. Een zestal weken geleden is zij bevallen en dus was het voor haar niet mogelijk om de hele dag deel te nemen aan alle activiteiten. Met een glaasje cava en wat hapjes werden wat herinneringen boven gehaald. Ons wederzien was behoorlijk kort, want we moesten vrij snel door naar onze volgende afspraak.

Deze was met Son Son waar we getrakteerd werden op een lesje in merengue en salsa, twee vrolijke en geweldig leuke dansen om te leren. Meteen werden tips bovengehaald om de dj op mijn huwelijksfeest al van een playlist te voorzien, want nu we deze dansen geleerd hadden, moesten we onze kennis ook op het feest gebruiken! De dansles werd gevolgd door een tocht door Gent op een toeristisch bootje waar de cava werd uitgedeeld.

Een aantal opdrachten mogen ook niet ontbreken op een vrijgezellenfeestje, dus na de bootjestocht kreeg ik er een aantal waarbij ik als Luna door Gent mocht lopen. Tussendoor aten we een hapje in een klein, gezellig brasserietje. Later op de avond werden we ook vergezeld door mijn Lief en zijn vrienden die in Brugge een vrijgezellenfeestje hadden gevierd. Samen met hen hebben we nog even de bloemetjes buiten gezet in Gent.

Het was een heel fijn feestje dat de komende dag plots behoorlijk dichtbij brengt!

4 Replies to “Steeds dichterbij”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.