Voor een samenwerking met Galabria zijn er diverse mogelijkheden:

  • Een promotieblog (content geschreven door mij);
  • Gesponsord artikel of gastblog (content door jou voorzien);
  • Link in een bestaand artikel.

Andere leuke en creatieve voorstellen zijn ook altijd welkom. Neem voor jouw persoonlijk voorstel zeker contact met me op!

Promotieblog

Wil je graag dat ik een leuk artikel schrijf over jouw product? Dat kan zowel in de vorm van een review of een wervend informatief artikel (zie bijvoorbeeld de samenwerking met Hape Speelgoed). Er is ook de mogelijkheid om jouw link te verwerken in unieke content op jouw maat geschreven.

Gesponsord artikel of gastblog

Heb je eigen unieke content die ook past in de stijl van Galabria en wil je graag dat ik deze plaats? Dat is ook een mogelijkheid. Contacteer me met jouw voorstel en we kijken samen of dit binnen het kader van Galabria past. In een gesponsord artikel of gastblog mag je een no-follow link opnemen naar jouw bedrijf. Ook een do-follow is mogelijk, daarvoor gelden aangepaste tarieven.

Link in een bestaand artikel

Heb je op Galabria een artikel gezien waar een link naar jouw bedrijf of website perfect in past? Ook dat is mogelijk! Laat me weten waar je de link precies wilt hebben en ik bekijk of dit een meerwaarde biedt voor mijn publiek en mijn blog.

Andere leuke en creatieve voorstellen zijn ook welkom!

Wil je op een andere manier een samenwerking aangaan? Heb je zelf een leuk en creatief idee? Denk maar aan een winactie of het uitwerken van een leuke challenge. Ook voor het promoten van jouw cursussen of e-books die binnen het concept van Galabria passen, sta ik open.

Neem dan zeker contact met me op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Tarieven

tarieven samenwerken

Voorwaarden

Het plaatsen van artikelen gebeurt onder de volgende voorwaarden:

  • De teksten dienen aan te sluiten bij de stijl en de lezers van Galabria.
  • Bij gastblogs wordt duidelijk vermeld dat het gaat om een gesponsord artikel, alsook wie de schrijver is. Deze vermelding gebeurt bovenaan het artikel.
  • Bij elke andere soort samenwerking wordt op zijn minst verwezen naar de disclaimer onderaan het artikel.
  • Er worden enkel artikelen geplaatst die geschreven zijn in correct Nederlands met een duidelijke meerwaarde. Er moet een link zijn met de inhoud van Galabria.
  • De datum van publicatie wordt enkel in overleg bepaald en moet passen binnen de blogplanning.
  • Barterdeals worden enkel aanvaard wanneer de waarde van de producten voldoen aan mijn tarieven. Indien het product een mindere waarde heeft, kan een barterdeal aanvaard worden mits een correcte vergoeding.
  • Ik behoud me het recht voor om geen artikels te publiceren over producten waar ik zelf niet tevreden van ben of die niet voldoen aan mijn eisen. Indien mogelijk wordt het product dan terug bezorgd. Er kunnen geen claims volgen wanneer een samenwerking hierdoor niet kan doorgaan.

Meer informatie?

Heb je een ander idee, suggesties of wil je meer informatie?

Neem gerust contact met me op via het contactformulier of op saar@galabria.be