Ik had mezelf beloofd om mijn weekoverzichten op zondag online te plaatsen, maar daar stak ik gisteren dan zelf weer een stokje voor. Ik had even nood aan uitblazen, want het was een behoorlijk drukke week en druk weekend geworden. Dan maar een dagje later…

Days of gratitude

Taart ♥ romantisch avondje samen ♥ heerlijk lezen ♥ interessante infosessie ♥ de strijk wegwerken ♥ hulp van een lieve collega ♥ knuffelsessies ♥ fijne avondjes met vrienden ♥ genieten van het mooie weer ♥ chocolademelk

dear diary

Zondag

zondag

Na een lekker ontbijt met pannenkoeken deden we het huis een beetje langs de kant, want in de namiddag zouden we bezoek krijgen van mijn ouders, zusje en mijn oma. Het is de enige van mijn grootouders die nog leeft en ze had ons nieuwe huisje nog niet gezien. Daarom hadden we haar uitgenodigd voor koffie en taart. Het is altijd een beetje vreemd met mijn oma, want met haar heb ik niet zo’n super goede band. We hadden echter een gezellige namiddag waarbij we genoten van leuke babbels, lekkere taart en fijn nieuws!

Maandag

Weer tijd om te gaan werken. Het was een lastige dag, waarmee ik vooral een drukke dag bedoel en toen ik thuis kwam, had ik eigenlijk niet veel zin om naar de opvolgsessie van mindfulness te gaan die gepland stond. Dus besloot ik om thuis te blijven en in de zetel te kruipen met een goed boek. Nooit een slecht idee na een zware werkdag!

Dinsdag

dinsdag

Na het werk maakte ik snel iets eetbaars klaar voor mij en Lief, want hij moest nog naar een vergadering voor het werk en ik naar een infosessie. Ik had verwacht dat ik als eerste thuis zou zijn, maar hij verraste mij. Er stonden nochtans veel punten op de agenda bij hem, maar die waren gelukkig snel afgerond. Zo konden we de avond nog gezellig samen afronden!

Woensdag

Weer een hectische dag op het werk, maar wel een heel interessante. Ik moet samen met een collega werkinstructies opmaken en we werden opgebeld met de vraag of we de foto’s al konden komen maken. Wegens de veiligheidsvoorschriften kon enkel ik erheen gaan, waar ik een heel interessante uitleg kreeg. Het stond niet op mijn planning, maar zo gaat dat dan op van die dagen. ’s Avonds besloot ik maar eens de strijk weg te werken, want mijn Lief had weer een probleem met de kleerkast: te weinig bruikbare kleren!

Donderdag

donderdag

Er werd verder gewerkt aan de werkinstructies, maar op mijn verplaatsing kreeg ik een lekke band. En lek was deze keer ook echt lek. Het is al de derde lekke band in één jaar en ik begin het wel een beetje zat te worden… Mijn Lief trommelde onze buren op, want de fiets kan niet onze auto. Ze waren zo lief om mij te komen ophalen en de fiets in hun auto te laden. Mijn humeur viel best nog mee ondanks de tegenslag, maar toen ik eenmaal thuis was, kwam er een vreselijke hoofdpijn opzetten. Na het eten en een douche besloot ik om maar eens vroeg te gaan slapen.

Vrijdag

Op de laatste werkdag van de week besloot ik wat eenvoudiger administratief werk te doen: printen, adresseren en brieven vouwen. Het zijn dingen die heel welkom zijn op een vrijdag na een drukke week. Mijn lieve collega kwam me thuis halen ’s morgens en bracht me ’s avonds ook weer naar huis. Er stond een bezoekje op de planning bij een vriendin en haar verloofde die we al een hele tijd niet gezien hadden. Met een apéritiefje en een heerlijk maaltijd praatten we bij. En we kregen ook een rondleiding door hun nieuwe huis. Prachtig!

Zaterdag

zaterdag

Ik had nooit gedacht dat een dag in het weekend zo druk kon zijn. Hell! ’s Morgens was er een workshop waarvoor we naar Gent moesten. Mijn Lief moest terug zijn want om twee uur had hij een afspraak bij de barbier. Ik haalde ondertussen brood – want ik was vergeten brood te maken – lunchte en deed een paar huishoudelijke taken. Toen mijn Lief terug thuis was, hebben we nog even gezellig bijgepraat terwijl de vloer droogde, de was werd afgehaald en toen waren onze lieve buren daar voor een gezellig avondje Oostende. We gingen samen iets eten en daarna naar een comedy-avond. Jammer genoeg kreeg mijn buurvrouw een migraine-aanval, echt erg voor haar. Daardoor bleven we niet plakken in Oostende om nog iets te drinken en na te praten, maar lagen we vrij vroeg in ons bedje.

music maestro

Liedje van de week:

Ik wens jullie een fijne week!

 

 

 

One Reply to “Romantiek en afspraakjes”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.