Reflections in my coffee, de wekelijkse rubriek waar ik kleine reflecties en gebeurtenissen uit mijn week met jullie deel, heeft ‘in kleine dingen’ als titel mee gekregen. In kleine dingen vind je soms de meeste verrassingen. Van kleine dingen kan je gelukkig worden. Met kleine dingen kan je soms heel veel bereiken. Dat was wat mij deze week opviel.

> Nooit had ik kunnen verwachten wat iets eenvoudigs als meditatie mij zou kunnen brengen. Ik had er helemaal geen idee van dat Mindfulness dit effect op mijn leven zou hebben. Maar nog minder had ik kunnen voorspellen hoeveel ik zou hebben aan de opvolgsessies van Mindfulness. Het is maar anderhalf uur dat eenmaal in de maand door gaat, maar elke keer dat ik zo’n sessie gedaan heb, voel ik me weer fantastisch. Het grootste voordeel is dat zo’n sessies je motiveren om verder te gaan met meditatie en Mindfulness. Maar dat herhaling en in groepsverband werken ongelofelijk stimulerend en motiverend zijn, dat wisten jullie vast al?

> De Sharing is Caring tag doet de ronde in blogland. Eerst mocht ik een prachtig compliment ontvangen van Marion in deze tag, de dag daarna kreeg ik een even mooi compliment door de vermelding van mijn blog bij Deisy. Beide vermeldingen raakten mij enorm. Net op dat punt waar ik op mijn blog iets wil bereiken blijk ik twee mensen die ik toch enorm waardeer voor hun blogs en hun persoonlijkheden ook op die manier te bereiken. Het is maar een klein dingetje, maar meer hoeft het niet te zijn toch?

reflections
Visionary Life’s vermelding van mijn blog.
reflections
Vermelding op Mijn Kladblog

> Vrijdag was zo’n dag met kleine dingetjes: de zon die scheen, een vrije middag, even rondstruinen in de stad, met mijn Lief een hapje gaan eten, neerploffen in de zetel en eindelijk blogjes kunnen lezen. Het gevoel dat je dan overvalt, dat je weet dat alles juist is en gaat zoals het hoort te gaan. Dat zijn gewoon opeenstapelingen van kleine dingen.

7 Replies to “Reflections in my coffee – in kleine dingen”

  1. En ze hebben wel gelijk, het is dat ik heel vaak problemen heb gehad met reacties geven bij jou, velen zijn dus in het niets verdwenen, maar je wordt vaker en meer gelezen dan je misschien weet 😉

    Jij weet het zo goed te verwoorden allemaal, iets wat ik zelf vaker zou willen doen, maar schijnbaar moet je dat ook kunnen om mensen te raken, en daar ben ik niet zo goed in, ik verwijs ook al eens mensen jouw kant op, of ze dan ook komen geen idee.

    X

    1. Oh, is het echt? Dat wist ik niet. Kijk, dat vind ik dan vervelend, want zo’n dingen zie ik natuurlijk zelf niet. Ik ga toch maar eens wat dingen moeten bekijken, want er is nog iemand die me dat meldde…

      Bedankt voor je compliment! De juiste woorden vinden is inderdaad wel belangrijk om iets te laten binnen komen bij mensen, maar het is in mijn ogen wel het moeilijkste wat er bestaat. Met beeld en geluid lijkt dit vaak veel makkelijker te zijn…

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.