Sommige reflecties zijn te klein om neer te pennen in een blog. Sommige gedachten wil ik toch graag met jullie delen en soms is het fijn om een aantal persoonlijke dingen aan jullie te vertellen. Neem een kopje koffie en geniet van deze reflections in my coffee.

reflections

>> Narda raakte mij enorm met haar blog in kader van #wijoverdrijvenniet. Oud zeer verdwijnt niet door het weg te steken of het te verzwijgen, las ik in ‘de kracht van kwetsbaarheid’. Klopt en het is voor mij verdomd moeilijk om over dat oude zeer, gerelateerd aan haar post, te spreken. Misschien moet ik er over schrijven. Maar deel ik dat dan zomaar op mijn blog? Waar al mijn kennissen, vrienden en familie het kunnen lezen? Twijfels, gedachten, keuzes, … Het blijft toch in mijn hoofd hangen.

>> Ik ben weer eens in dezelfde val getrapt. Onbewust had ik mezelf als doel gesteld om 100 volgers op bloglovin’ te halen en toen dat niet snel genoeg ging, werd mijn blog meer een val naar beneden dat de steun die hij de afgelopen maanden is geweest. Ik merkte het echter vrij snel op en gaf mezelf maar eens een figuurlijke schop onder de kont. Wat is voor mij eigenlijk het doel van mijn blog? Juist, mensen tonen dat ze niet alleen zijn in hun dagelijks gevecht met het leven en de zoektocht naar geluk. Door mijn eigen ervaringen te delen en mijn verhalen te vertellen mensen inspireren, dat is het voornaamste doel. Dus ga ik ‘back to basics’ en schrijf ik mijn posts weer met evenveel plezier als waar ik mijn blog mee begon. Ik denk dat mijn spirituele stukjes misschien ook weer meer ruimte kunnen krijgen (als de inspiratie daar is!)

reflections

>> De oma van mijn man heeft deze week een trombose gedaan, denken we. Afgelopen donderdag zijn we haar gaan bezoeken in het ziekenhuis. Gelukkig was er weinig te merken van enige schade al vond ik wel dat het meer opviel dat ze het moeilijk heeft om te horen. Er was nog geen uitslag van de onderzoeken, dus eigenlijk weten we nog niet zeker wat er gebeurd is. Het enige wat ze ons kon vertellen was dat ze van haar stoel was gevallen, niet meer recht kon en niets meer kon vertellen. Toch een beetje onrustig afwachten!

>> Sinds gisteren is mijn zus bij mij op bezoek. Ik vind het heel spannend dat ze komt, want ik heb met haar altijd een goede band gehad. Een paar jaar geleden ging het echter mis (zus en ik weten wel waarom, hè zus?) en dit jaar hebben we eigenlijk terug toenadering gezocht. Ik keek er heel erg naar uit en ik hoop dat we samen een heel fijne tijd hebben. Hopelijk is het voor herhaling vatbaar!

6 Replies to “Reflections in my coffee #4”

 1. Ja, die #wijoverdrijvenniet blijft mij ook bij. Ik wou er eerst ook over schrijven. Maar op één of andere manier vond ik dat de dingetjes die ik heb meegemaakt op dat vlak, niet serieus genoeg waren. Hoewel ze een mens toch wel bijblijven. Wat naar om te lezen dat jij iets heftigs hebt meegemaakt. Het lijkt me dan ook moeilijk beslissen of je het wil delen met iedereen. Doe wat je intuïtie zegt!

  Ik hoop dat de oma ok is, ik duim! En dat het een fijne tijd wordt met je zus 🙂
  Sofie onlangs geplaatst…Groene shop: Pit&PitMy Profile

  1. Als het je raakt, is het altijd serieus genoeg om er wat over te schrijven hoor, Sofie! Ik denk er nog even over na, over het delen, al heb ik al een deel verteld in mijn blog van gisteren. Met oma is het nog afwachten. Met mijn zus was het heel erg leuk!

 2. Wat fijn dat je zus er is! Geniet van de tijd samen. Sterkte met je oma, meis. Hoop dat ze er goed uitkomt. Boeien inderdaad hoeveel volgers je hebt. Je bent voor mij in ieder geval een hele grote inspiratiebron. X
  Marion onlangs geplaatst…Happy Stuff #3My Profile

  1. Hebben we gedaan hoor, Marion! Het was heel fijn om dit weer te hebben samen. Het is nog steeds anders, maar we komen er wel op onze manier.
   Bedankt voor al jouw lieve reacties trouwens! Ik vind het heel fijn om iedere keer weer te zien dat je moeite hebt gedaan om te reageren!

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.