Schrijven is een deel van mijn leven en wie ik ben. Mijn liefde voor woorden zal ik niet onder stoelen of banken steken. In zekere zin is mijn gehele blog mijn portfolio, maar ik heb in de loop der jaren ook geschreven voor anderen of maak deel uit van vaste blogteams.

Vaste blogger

Op volgende blogs maak ik deel uit van het vaste blogteam:

mama baas

Gastblogs

Met de regelmaat van de klok schrijf ik een gastblog. Deze gaan over diverse onderwerpen, maar richten zich voornamelijk op lifestyle. Boekreviews, blogverhalen of interviews passeerden al de revue.

Ambers Things – Project ‘Happy Me’

Een beetje Zweven – boekrecensie ‘Zelfcompassie’

Gastblogger Saar stelt zich voor!

Ik verloor mijn hart in Ierland | Gastblogger Saar

Sylvahna – Get to know: Galabria

I live for my dreams – Dromen is het halve werk

Op Galabria

Samenwerken met ondernemers vind ik heerlijk. Niet alleen kan ik daarbij mijn eigen vaardigheden verder ontwikkelen, het maakt het ook mogelijk om merken waar ik achter sta te promoten. Voor mij is bij een samenwerking een duurzame relatie belangrijk. Ik verkies dus een win-win-situatie voor beide partijen. Samenwerkingen op lange termijn hebben dan ook mijn voorkeur.

Op Galabria zal je voornamelijk advertorials of barterdeals terug vinden. Hier vind je voorbeelden van samenwerkingen die ik aanging.

Samenwerken?

Heb jij zin om samen te werken? Zoek je iemand die één of een reeks gastblogs voor je wil schrijven? Wil je zelf eens een gastblog voor Galabria schrijven? Of heb je een ander voorstel? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen!

Photo by Thought Catalog on Unsplash