Afgelopen woensdag, 28 januari, was het mijn 28e verjaardag. Een leuke mijlpaal, want twee maal 28 kan je maar een keer in je leven meemaken. Samen met mijn Lief, mijn vrienden en mijn familie vierde ik mijn verjaardag in drie episodes. Een kijkje in het leven van een birthdaygirl!

Ep. 1 – Villa Aqua

Donderdagavond 22 januari lag ik in de zetel met Luna op mijn schoot nog wat aanpassingen te doen aan mijn blog. Mijn Lief was naar een vergadering en ik nam gebruik van mijn eigen tijd om nog een paar laatste aanpassingen te doen.

Mijn twee honden sprongen plots recht en sprinten naar de achterdeur. Glimlachend bewaarde ik de laatste wijzigingen en keek op. Na de gebruikelijke welkomstkus kreeg ik een pakje in mijn handen gestopt. “Nu al?” vroeg ik. Hij vond dat ik het komend weekend zou kunnen gebruiken en dus kreeg ik vijf dagen vroeger mij cadeautje. Toen ik de doos opende, was ik helemaal overweldigd.

1970623_10205953337821600_8899559617453809892_n

Deze geweldige halsketting heb ik de afgelopen dagen dan ook met trots gedragen. Normaal kopen we nooit cadeautjes voor speciale gelegenheden – we maken dat altijd heel erg goed tussendoor – maar dit jaar vond mijn Lief dat ik iets moois verdiende!

De volgende dag hadden we beiden een vrije dag genomen om onszelf samen eens te laten verwennen. We stapten ’s morgens in de auto richting Oostende alwaar we in Villa Aqua een dagje welness hadden gepland.

sauna

We begonnen er samen op het gemak aan: biosauna, jacuzzi en even afkoelen in het binnenzwembad. We namen samen een lichte lunch om daarna aan het echte werk te beginnen. Samen doken we de infraroodsauna in, koelden even af in het binnenzwembad, waarna ik de Finse sauna probeerde. Aangezien dit een sauna van rond de 90° is, was de duik in het buitenzwembad daarna zeker aan te raden. Ook al vroor het die dag, met het zonnetje op ons gezicht en lauw water was het heerlijk vertoeven buiten. Samen besloten we om dan af te sluiten met een sauna in de blokhut (een sauna van rond de 90° maar zeer droog). Na deze sauna overtuigde mijn Lief mij zonder probleem om binnen een duik in het ijsbad te nemen. Ik kan moeilijk uitdrukken hoeveel deugd het deed om in een ijsbad te springen. Nooit gedacht dat ik dat nog eens zou schrijven!

Met een kopje thee en een goed boek sloten we ons saunabezoek af.

Ep. 2 – Thaï food

De zaterdag voor mijn verjaardag werd een avondje uit met de vrienden voor mijn verjaardag. Alle mensen die mij nauw aan het hart lagen, kregen een uitnodiging en we gingen samen lekker eten bij een Thaïs restaurant in mijn buurt (Kai Fa). Het was de eerste keer dat we daar kwamen en ik was lichtjes zenuwachtig, omdat er mij door de patron verschillende keren was gezegd dat de wachttijden konden oplopen, maar uiteindelijk vond ik het nog vrij meevallen.

IMG_20150124_210056

Er was een beetje een valse start omdat we toch even op onze aperitief moesten wachten en zelfs het water voor onze drankjes kregen. Daarna heeft de tijd tussen de gerechten mij eigenlijk op geen enkele manier gestoord.

Ik werd gruwelijk verwend door mijn vrienden met mooie cadeau’s waar ik nog een hele tijd van kan genieten!

PhotoGrid_1422276537192Ep. 3 – Italiaans met familie

Dat ik van lekker eten houd, zal mijn lezers wel al opgevallen zijn. Het was dus helemaal niet zo onlogisch om afgelopen zondag samen mijn ouders, mijn zussen en hun vriendjes, mijn schoonouders en de grootmoeder van mijn Lief te gaan eten. Ook zij zijn allemaal dik tevreden met een lekkere maaltijd!

Faggio Rosso verjaardag

In de stad waar wij wonen heb je alvast geen gebrek aan goede restaurantjes. De keuze was dus snel gemaakt om te gaan eten bij Faggio Rosso, een Italiaans restaurantje.

Er weer ongelofelijk veel gelachen, goed gegeten, lekker gedronken en met een glimlach verlieten we die middag het restaurant. Ook toen werd ik door iedereen weer gruwelijk verwend! Daarnaast kreeg ik ook van een aantal mensen een beetje geld om voor mezelf iets leuks te kopen.

IMG_20150201_162556

13 Replies to “Persoonlijk | Afgelopen verjaardag”

 1. Leuke cadeautjes! Het is er alleszins goed aan te zien dat de mensen om je heen je goed kennen 🙂
  Ik ben een tijdje geleden met mijn vriend ook naar Villa Aqua geweest – maar ik geloof dat het de andere was. Er zijn er twee voor zover ik me kan herinneren. Het was de eerste keer dat ik naar de wellness ging en we hebben er samen ontzettend van genoten!
  LiseD onlangs geplaatst…Jonathan Littell–De welwillendenMy Profile

  1. Villa Aqua maakt wel deel uit van een grotere keten waar meerdere wellnesscentra onder vallen. Maar ik weet niet of ze ook dezelfde naam hebben. Het is alvast een fijne plaats om te gaan.
   Mijn zusjes en mijn ouders hadden wel een aantal tips gekregen. De rest heeft gewoon zelf gekozen. En ik vind het super wat ik allemaal gekregen heb!
   Saar onlangs geplaatst…Persoonlijk | Afgelopen verjaardagMy Profile

 2. Wat super leuk om te lezen. Mooie ketting zeg, kan me voorstellen dat je er erg blij mee bent<3
  Dat blog boek heb ik ook, heel fijn boek ga er binnenkort eens een review van maken 🙂 Veel lees plezier erin!

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.