Op 1 januari publiceerde ik, zoals veel mensen, mijn plannen/voornemens/doelen voor het jaar 2015. Leven naar je doelen draagt bij aan je geluk. En als 2015 voor mij niet het jaar van ‘geluk’ wordt dan zal geen enkel jaar in mijn leven dat worden. Daarom heb ik besloten om mijn plannen op te delen in hapbare, kleinere stukjes. Elke maand zal ik een paar doelen voor mezelf neerschrijven die ik op het eind van de maand evalueer om op basis daarvan weer nieuwe doelen te gaan schrijven voor de volgende maand. Hier gaan we dan voor januari!

ebc968b32782507b1bca1f47e81dc0d7

Werken aan jezelf

  • Een keer per week een meditatiemoment inlassen;
  • De mindfullbell installeren op mijn smartphone. Telkens wanneer de bel rinkelt, las ik een ‘adempauze’ in;
  • Een activiteit samen met mijn man inplannen;
  • Een keer per week een ‘me-time’ voorzien.

Bloggen en schrijven

  • Een eigen domein aanschaffen en mijn blog verhuizen;
  • Het boek ‘Schrijven, kreng’ maar eens in huis halen!

Spiritueel

  • De boomwandeling van deze maand meedoen.

Persoonlijk

  • Contact nemen met de trainer om nieuwe trainingen voor Luna in te plannen;
  • Drie boeken lezen deze maand.

319b17ac512518f0eaf6c1fbe56f2d5e

Mijn plannen voor 2015 zijn hier te lezen. Meer over ‘leven naar je doelen’ vind je hier.
De afbeelden gebruikt in deze blog zijn afkomstig van Pinterest.

2 Replies to “PERSOONLIJK | Doelen voor januari”

  1. ‘En als 2015 voor mij niet het jaar van ‘geluk’ wordt dan zal geen enkel jaar in mijn leven dat worden.’ Ik vind dat een mooie zin. Want we moeten inderdaad voor het nu gaan. Succes met het behalen van je doelen!

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.