Begin 2015 maakte ik een hele lijst met doelen voor dit jaar op voor mezelf. Om het geheel een beetje haalbaar te maken en te houden, besloot ik om elke maand een doelenlijstje op te stellen. Februari begint, tijd voor een nieuw lijstje!

Werken aan jezelf

 • Een keer per week een meditatie inlassen;
 • Met het werkboek ‘mindfulness’ aan de slag gaan en mijn achtwekentraining nogmaals doen op eigen tempo;
 • Me verder verdiepen in geweldloze communicatie en punten opstellen om mee aan de slag te gaan;
mindfulness werkboek
via bol.com

Bloggen en schrijven

 • Een eerste aanzet maken om een verhaal te schrijven;
 • Het boek ‘Schrijven, kreng!’ lezen;
 • Food & Health rubriek op punt zetten;
 • Mijn blog verder uitwerken/actieplan maken.

food week 3

Spiritueel

 • Elke dag mijn maandagboek verder aanvullen;
 • Nog eens een lunchafspraak maken met een gelijkgestemde.

maandagboek

Persoonlijk

 • Een keer per week werken aan een haakproject;
 • Wandelavonden met Luna inlassen;
 • Drie boeken lezen.

haken

Lees mijn doelen voor 2015 hier. Meer over leven naar je doelen vind je hier.

7 Replies to “Persoonlijk | Doelen voor februari”

 1. Fijne doelen allemaal! Mindfulness en meditatie helpen mij zo goed om mijn hoofd leeg te maken en positief in het leven te staan. Ik heb ook een training van 8 weken gevolgd en ik heb er (nu al, het is nu een week geleden dat ik ‘m afgerond heb) heel veel baat bij gehad. Misschien moet ik ook een werkboekje aanschaffen om het in mijn dagelijks ritme te houden!

  Wat mij altijd helpt bij ’t beginnen/schrijven van een verhaal is in eerste instantie een opzetje te maken met waar ik in grote lijnen naartoe zou willen. Having said that, ik moet eigenlijk ook echt verder met mijn Nanowrimo verhaal, dat ligt nu ook alweer een maand te verstoffen…
  Marieke onlangs geplaatst…Onderweg naar mijn droombaanMy Profile

  1. Oh, fijn dat je die training ook hebt gevolgd en er zoveel hebt uitgehaald. Ik kan wel zeggen dat het mijn leven heeft veranderd. En die verandering wil ik nu graag behouden. Maar de meditatie onderhouden is niet altijd eenvoudig. We doen ons best om dat bij te houden, het levert tenslotte een heleboel op!

   Bij mijn verhalen is het vaak dat ik wel het begin weet, maar in midden loop ik vast. Dus misschien is zo’n opzet geen slecht idee. Eerst even een algemene verhaallijn uitdenken. Leuk dat je hebt meegedaan aan Nanowrimo! Gewoon lekker mee verder gaan. Je hebt echt al veel volgens mij als je zoveel hebt geschreven!

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.