Met de nieuwe maand die begint, zitten we alweer een heel stuk in de herfst. De spinnenwebben sieren overal de bomen en struiken, de blaadjes vallen nu echt van de bomen en de eerste herfststorm hebben we ook al gehad. Loslaten, is een les die de herfst ons leert en waar ik best wat werk mee heb. Loslaten dat mijn kind bepaalde dingen zou moeten kunnen. Loslaten dat ik slaap tekort kom. Loslaten dat een baby ook moeilijke momenten met zich meebrengt. Daarvoor plaats ik graag wat positievere dingen in de plaats. Plannen voor de nieuwe maand bijvoorbeeld.

Op het moment dat jullie dit lezen, vieren wij vakantie in Frankrijk. Het lijkt wel een vreemde periode om een reisje te plannen, zeker naar de kust van Normandië. Wij hadden echter zin om er even tussenuit te trekken met onze vrienden en aangezien we nog geen reisje gedaan hebben dit jaar, werd het meteen een weekje weg. Een weekje gevuld met uitslapen, fijne herfstwandelingen en lekker eten. Dit wordt trouwens Amélie’s eerste reisje!

Ik hoop dat de maand november vooral een positievere maand wordt, vooral in mijn eigen hoofd. In oktober zijn er heel wat dingen op mijn bordje gegooid, waardoor ik veel zaken iets te negatief ben gaan bekijken. Nieuwe maand, nieuwe kansen. Een positievere mindset is daarbij de insteek. Misschien maak ik van de maand november wel een geen-gezaag-maand. Geen gezaag over onderbroken nachten, een huilende baby, tegenslap op het werk of frustraties in het verkeer. Tijd en ruimte voor positiviteit!

Eigenlijk is mijn agenda verder vrij leeg voor de maand november: ik vul hem graag op met tijd voor mezelf, voor Amélie, voor mijn Lief en voor mijn vrienden. De herfstwandelingen zijn er in oktober niet van gekomen, dus ik plan ze graag deze maand in. Gewoon lekker de hort op. De natuur in gaan is goed voor mijn gemoed. Dat doe ik dus graag!

Geniet van de herfst en van de nieuwe maand november!

2 Replies to “Onze plannen voor november”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.