Gisteren was het dan zo ver. Na lang voorbereiden en overleggen was hij een feit: de ordinary witches day in real life. Het idee was ontstaan op een facebookgroep ‘ordinary witches’ waar ik medebeheerder ben. In januari was er zo’n dag online waar er allerlei leuke prijzen te winnen waren. Op die dag ontstond het idee van een meeting.

Wanneer we dan zo’n meeting organiseren, vonden we het leuk om meteen een programma met workshops aan te bieden naast de mogelijkheid om elkaar te leren kennen. Een van die workshops mocht ik verzorgen.

Het was de eerste keer dat ik zelf een workshop in elkaar stak en gaf. Ik kreeg wel heel veel hulp van Anke van Tara Anka die een workshop zou geven die op de mijne aansloot. Vooraf was ik heel zenuwachtig. Onderweg naar Rotterdam gierden de zenuwen nog steeds door mijn lijf, maar eenmaal ik de bekende gezichten zag en mijn lieve vrienden kon knuffelen, kalmeerde ik al een heel stuk.

Uiteindelijk liep het betrekkelijk goed en met wat hulp werd het een fijne workshop. Maar nog belangrijker was dat ik daarnaast heel st mensen van de groep nu in het echt mocht leren kennen en knuffelen.

De energie, de warmte en de liefde die er gisteren in de groep hing, was geweldig! Terwijl ik dit schrijf, wikkel ik me nog steeds in die fijne energie en daarmee maak nu me klaar voor de komende week en een belangrijke dag in mijn leven!

image

Namaste, het was fijn jullie allemaal te ontmoeten!

4 Replies to “Ontmoetingen en knuffels”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.