Op een luie zondagmiddag is het altijd fijn om even terug te blikken op de week 🙂

image

Na het ongeluk vorige week vrijdag begon ik terug met treinen naar mijn werk. Maandag en dinsdag kreeg ik wel meteen het weer een beetje tegen me. Behoorlijke buien vergezelden me op mijn weg naar huis. Gelukkig bestaan er hete douches en warme chocolademelk!

image

De eerste tekenen van de aankomende herfst laten zich zien, hoezeer we haar eigenlijk nog even willen weg houden. En toch, stilaan beginnen de dromen over lange herfstwandelingen…

image

Vroeger opstaan om de trein te halen is ook vroeger eten en sneller terug honger. Op een van die ik-heb-geen-zin-dagen ging ik dus aan de slag om lekkere en gezonde koekjes te bakken!

image

Stilletjes aan komen er nieuwe delen bij aan mijn poncho. Op een dag zal hij nog eens af geraken!

image

Minstens een maal per week eten we hier vegetarisch. Deze keer had ik zin om de noten uit het recept toe te voegen. Nieuwsgierig hoe dat zou smaken. Wennen zo’n harde noot tussen je zachte groenten maar absoluut voor herhaling vatbaar!

image

Vrijdag trok ik de deur van de psycholoog – hopelijk voor altijd – achter me dicht. Terwijl ik op deze brug stond te wachten op een vriendin voor een avondje uit, keek ik terug op de woelige periode. Zonder spijt en met grote trots!

image

Zaterdag was ze barbecue met alle covens van de wiccatraditie waar ik ben ingewijd. Ook geïnteresseerden en sympathisanten waren welkom. Het was een heerlijke avond waarbij mijn Lief met mijn heksenvrienden kennis maakte en we deze steen mee namen naar huis als herinnering.

One Reply to “On a sunday afternoon”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.