Begin dit jaar organiseerde Saskia het project ‘Pluk het geluk’ waaraan ik deel nam. Nu breidt ze daar een vervolg aan met de titel ‘Inspirerend geluk’ waarbij ze bloggers uitdaagt om bewust stil te staan bij je eigen groene gras. De ondertitel van het project is dan ook niet voor niets ‘Live life the fullest’. Je kan meer over dit project lezen op het blog van Sas.

Bij deze opdracht, om een omgekeerde bucketlist te maken, besloot ik om het even net iets anders aan te pakken dan een lijstje. Het werd een visueel lijstje zeg maar. En meteen zal jou opvallen wat er voor mij tussenuit springt!

inspirerend geluk

Hiermee eindig ook ik het project ‘Inspirerend Geluk’. Ik bedank alvast Sas voor het fijne idee en alle andere deelnemers voor de mooie uitwerkingen!

Wat zou jij zeker als eerste op je omgekeerde bucketlist plaatsen?

6 Replies to “Inspirerend geluk | omgekeerde bucketlist”

    1. Wat gek dat het woord inwijden je tegen hield, want het is een gebruik dat eigenlijk in veel tradities wordt toegepast. Misschien is het de link die je ermee legde? Ik heb er alleszins geen enkel moment spijt van gehad en ben elke dag nog de goden dankbaar voor de kansen die ik krijg op dit pad!

  1. Dit is zo’n ontzettend leuk artikel! Ik heb het gelijk bij mijn blog ideeën gezet (uiteraard vermeld ik je daarin). Waarom alleen maar kijken naar wat we nog willen in plaats van wat we al bereikt hebben!

    1. Eigenlijk komt het idee van Saskia (iliveformydreams.com), dus als je iemand credits wilt geven, zeker haar vermelden. Ja, we kijken heel vaak naar wat we nog willen bereiken en vergeten daarbij alles wat we al gedaan hebben.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.