Een nieuwe maand betekent weer nieuwe vooruitzichten. Heerlijk beginnen met een schone lei. De natuur leert ons alweer mooie lessen over loslaten. De bomen zijn daar alvast goed mee begonnen. De grond ligt bezaaid met gekleurde bladeren. Oktober is al een paar dagen oud, maar er zijn nog heel wat dagen te gaan deze maand. De lei is dus nog steeds vrij leeg en we kunnen ze nog vullen met allerlei plannen en dromen. Qua agenda wordt het alvast een stukje rustiger voor mezelf deze maand. En daar maak ik lekker gebruik van!

In september heb ik een aantal weekends Amélie behoorlijk moeten missen. Alle afspraken vielen een beetje samen waardoor we toch een paar keer de oppas hebben moeten inschakelen. In oktober hebben we nog een belangrijke gebeurtenis waarvoor we een oppas zullen nodig hebben, maar verder kijk ik ernaar uit om zondagen met Amélie in de zetel te hangen, samen in slaap te vallen en eindelijk eens mijn huishouden een beetje rustig te kunnen doen. Jawel, tijd voor mij, voor Amélie en voor ons gezinnetje. Dat is wat ik op het programma zet in oktober.

Maar hé, voor we daar goed aan beginnen, gaan we eerst de liefde vieren. Ik heb het niet over de liefde tussen mij en mijn Lief, al vieren we die natuurlijk ook graag, maar over die tussen twee lieve mensen uit onze straat. Dit koppeltje treed op 7 oktober in het huwelijksbootje en dat verdient natuurlijk een feestje. Amélie gaat slapen bij mijn schoonouders en ik ben wel benieuwd wat dat gaat geven. Onze ervaringen van afgelopen maand geven me alvast goede moed.

Ook zijn er twee verjaardagen te vieren in oktober: deze van mijn mama – op de eerste dag van de maand – en deze van mijn Lief. De eerste vierden we al met een lekker gezellig etentje, de tweede daar heb ik nog geen plannen voor gemaakt.

Eenhoorns

Oktober is echt een herfstmaand, dus ik hoop ook herfstwandelingen te kunnen maken. Lekker met ons gezinnetje, met lieve vrienden of gewoon ik en Amélie. En natuurlijk mogen we Wolf en Luna niet vergeten op onze wandelingen!

Maar ik kijk echt uit naar het einde van de maand, wanneer we eigenlijk de overgang maken naar de volgende maand. Dan vertrekken we namelijk met een bevriend koppel op reis naar Frankrijk. De eerste keer weg met Amélie, gaan logeren en heerlijk ontspannen in het midden van de natuur. Even een adempauze in de drukte op mijn werk en in ons dagelijks leven.

Wat zijn jullie plannen voor deze maand?

8 Replies to “Vooruit kijken naar oktober”

  1. Leuk om zo vooruit te kijken. Er zijn zeker wat dingen waar ik naar uitkijk, maar ik kan niet alles delen (bang dat vriendinnetje meeleest hihi, je weet maar nooit). Daarnaast is het straks herfstvakantie, wat betekend dat ik 2 dagen vrij heb. Ook is het eindelijk herfst, genieten van de wandelingen in de natuur en kom ik in rustiger vaarwater.

  2. Alsnog van harte gefeliciteerd met jouw mama! En dat zijn toch al heel wat agenda puntjes in oktober voor jullie:D

    En hier, staat het in het teken van weer in het gareel komen na mijn vakantie, en ook nog een dagje sauna denk ik 😉

    x

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.