Na mijn derde neofietenles gisterenavond stroomt de energie vrij vlot door mijn lichaam. Of het komt door de eenvoudige magie die we gisteren hebben uitgevoerd of door de stand van de maan of gewoon door het geweldige samenzijn, weet ik niet precies. Maar ik voel haar door mijn hele lijf trekken. Ze danst en schreeuwt om aandacht. Mijn lichaam wil meer, maar het is mijn ziel die aan mij trekt om nieuwe dingen te gaan doen. Er staat een heleboel op mijn to-do-lijst. Of zal ik mijn ta-da-lijst zeggen, zoals een vriendin van me doet? Het Keltisch runenalfabet leren is een van de dingen waar ik aan wil beginnen. Met een blaadje naast je werken is het betrekkelijk moeilijk om je te concentreren op het doel van het magisch werk. Daarnaast borrelen de ideeën om aan een pentakel te beginnen. Er wordt gevraagd om zoveel mogelijk zelf te maken – iets waar ik trouwens een heel fijn gevoel bij heb – dus nu de ideetjes mijn kant opkomen, is het interessant om er eens wat mee te gaan doen. Aangezien Mabon er ook aankomt, wil ik graag eindelijk eens werk maken van een klein altaar in huis. Eentje waar ik volledige zeggenschap over heb en lichtelijk mee kan doen wat ik wil. Mijn eigen spirituele plekje, zeg maar. Er zijn veel ideeën en betrekkelijk weinig tijd om ze allemaal uit te voeren, zegt mijn gevoel, maar ik mag mijn doel niet uit het oog verliezen. Een fout die ik al meerdere keren gemaakt heb op dit pad. Een klein momentje moet genoeg zijn om ermee aan de slag te gaan. Anders komt er nooit iets van terecht. En eigenlijk, is dit pad wel eentje waar ik mij enorm goed bij voel. Eentje waar ik verder op wil gaan en waar ik van hoop dat het mijn innerlijke zelf versterkt. De kaarten geven alvast aan van wel.

3 Replies to “Nog een stapje op het pad”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.