… jullie!

Heel vaak vraag ik me af wie mijn blog allemaal leest en wat jullie ervan vinden. Uit de reacties die ik regelmatig krijg, kan ik alvast wat afleiden en ook krijg ik wel eens feedback van lieve bekenden. Toch blijven er nog heel wat vraagtekens voor mij open staan: wie zijn jullie, welke dingen lezen jullie graag, missen jullie iets, waar wonen jullie, hou je van de lay-out, vind je de foto’s hier goed, …? Enfin, genoeg stof om over na te denken dus!

Ik kan me ook inbeelden dat jullie misschien wel vragen voor mij hebben… Al vertel ik wel wat over mezelf hier, niet alles wat jullie willen weten, zal ik hier reeds neergeschreven hebben.

Daarom vandaag even een heel ander blogje dan normaal. Ik wil jullie namelijk vragen om de blogenquête die ik heb opgesteld even te bekijken en in te vullen. Als wederdienst mogen jullie in de reacties vragen wat je maar wilt (al geef ik geen garantie op een antwoord). Volgende week komt er dan een blogje online met het antwoord op de vragen.

enquête

 

7 Replies to “Nieuwsgierig naar…”

  1. Ik ben Tamara, 37 en zit geestelijk even flink in de knoop. In jou blogs vind ik positiviteit en aanmoediging. Vooral in de blogs die je vorig jaar schreef. Verder vind ik het om over Mindfulness te lezen meditatie en dankbaarheid. Vind jouw lay-out erg mooi. Ga zo door zou ik zeggen.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.