Een paar maanden geleden zou ik gezworen hebben dat er geen goede muziek meer gemaakt werd. Oeh, I was SO wrong! Er wordt wel degelijk nog goede muziek op de markt gebracht. Je moet gewoon weten waar je moet kijken en welke zenders je moet beluisteren. Even op een rij: mijn favorieten van het moment!

Mark Ronson en Bruno Mars – Uptown funk

Zijn jullie het nog niet beu gehoord? Ik denk dat ik het al een paar keer deelde hier, maar het blijft gewoon zo’n geweldig dansnummer. Lekker los gaan!

Nielson – Sexy als ik dans

Dit is zo’n guilty pleasure van mij. Ik ben niet meteen de grote fan van Nederlandstalige muziek, maar dit vind ik een leuke. Met het refrein zing ik gewoon lekker ongegeneerd mee!

Hozier – Take me to church

Dit is meer een nummer waarvan de muziek me aanspreekt. Een mooie combinatie van instrumenten en lekker wegdromen.

Echosmith – Cool Kids

Er is iets in de tekst van dit nummer dat me aanspreekt. Ik kan er mijn vinger nog niet op leggen, maar ik hou er van. Het raakt.

Sheppard – Geronimo

“So say Geronimo!” was de lyric die mij in dit liedje meetrok. Ik denk dat ik niet meer van deze woorden van dit nummer ken, maar ach, dat moet ook kunnen.

Oscar and the Wolf – Strange entity

Oscar and the Wolf is mijn laatste ontdekking. Een van die bands waar ik graag meer van zou horen. Laat dus maar komen!

Welke nummers spreken jou de laatste tijd erg aan?

6 Replies to “Muziek | mijn favorieten van het moment”

    1. Beyonce lijk ik echt zo over het hoofd te zien de laatste tijd, terwijl ik als tiener wel heel erg Destiny’s Child volgde en ook later toen Beyonce solo ging, hoorde ik haar nummers nog wel graag. Ik ga het eens opzoeken!

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.