We zijn alweer bij een mooie zondag aanbeland. Geen lazy sunday voor mij, maar dat maakt niet dat het weekoverzicht moet ontbreken. Deze week minder foto’s dan anders, dus hou je fantasie maar gereed. Here we go!

Zondag

Etentje

Zondagen zijn niet meer om uit te slapen. Amélie is wakker tegen zeven en dat hebben we geweten. Haar lachjes, het gieren, kraaien en brabbelen maken echter heel veel goed. Zondagen zijn er wel om naar Once upon a Time te kijken met beebje op schoot, om in slaap te vallen bij mama in de zetel, om met vrienden op restaurant te gaan, je te verwonderen over alles wat je dochter al kan en chips te snoepen terwijl je naar een docu kijkt samen.

Maandag

Het is een minder goed begin van de werkweek. Ergens in de loop van de dag komt er een hoofdpijn opzetten die niet meer weg gaat. Ik voel me behoorlijk mottig als ik ’s avonds thuis kom. Amélie heeft net een zeuravond en ook mijn Lief heeft hoofdpijn. De ideale combinatie voor een gezellige avond, not! Een warme douche en een volle maag doen echter veel aan mijn humeur. En op tijd in bed kruipen, en een goed gesprek met mijn Lief. Ik ben blij dat de spits eraf is voor deze week!

Dinsdag

Vergadering, vergadering, vergadering. Ik ben blij als ik rond twee uur aan mijn bureau land en nog wat werk kan verzetten. Lief heeft pech met zijn fiets, dus hij is ook veel later thuis dan gepland. Even wat gekke kuren met Amélie tussendoor maken mijn dag helemaal goed. We krijgen ook nog onverwachts bezoek van een vriend, waarmee we een diepzinnig gesprek hebben. Stilaan komt er weer ruimte in mijn leven (en mijn hoofd) voor andere dingen dan baby… en dat voelt fijn!

Woensdag

Wanneer ik mijn ogen opendoe, ben ik nog steeds moe. Amélie had een minder aangename nacht, waarbij ze niet meteen terug in slaap viel na haar voeding. Dat voel ik. Mijn Lief blijkt ook nog eens ziek te zijn en op het werk staan er weer een heleboel vergaderingen gepland. Koffie, pijnstillers en de dokter zijn onze redmiddelen voor vandaag. Koffie voor mij, de rest voor mijn Lief. Laat ik stellen dat ik blij ben wanneer ik ’s avonds in mijn bed lig.

Donderdag

Ik begin steeds meer in te zien dat ik in mijn leven slaap al vaak ondergewaardeerd heb. Vanavond ben ik blij dat ik in mijn bedje lig.

De week bestond voornamelijk uit vergaderingen en ook vandaag staat er eentje op het programma. Het is behoorlijk aanpoten op het werk, dus goed uitgerust zijn, is eigenlijk net extra belangrijk. Maar dat wordt het hem niet. Ik leg er mij dus maar bij neer en probeer zo snel mogelijk nadat Amélie is gaan slapen, ook in mijn bed te duiken.

Vrijdag

Konijntje knuffelen

Na een nachtje bijslapen, ben ik toch blij dat het vrijdag is. Wat een week! Een hoop vergaderingen, een paar moeilijke nachten, maar we hebben het toch maar weer overleeft. En ik ben blij dat ik ’s avonds knuffeltijd heb met beebje. Zij heeft overigens een verkoudheid en klinkt op sommige momenten heel grappig.

Het was opnieuw een productieve dag die ik afsluit met een extra knuffelsessie en veel liefde.

Zaterdag

Girls night

Ik kan eens lekker uitslapen en blijf samen met Amélie tot tien uur in bed liggen. Lief is ondertussen naar een martkactie voor gratis gezondheidszorg voor kinderen en ik doe wat huishoudelijke taakjes. Begin oktober trouwen vrienden van ons en mijn Lief is getuige. Hij had nog kleren nodig voor die dag en die gaan we ’s middags halen.

En dan wordt het spannend voor mij, want ik ga een hele avond op stap zonder Amélie of mijn Lief. Die twee blijven gezellig samen thuis. Mijn Lief heeft wel al vaker op Amélie gepast, maar ik was altijd thuis om haar in bed te stoppen. Dat zal deze keer niet lukken. Rond zessen vertrek ik dus met een klein hartje naar Brugge voor een girls night. We gaan uitgebreid eten en sluiten af met een drankje. Rond half twaalf ben ik echt wel moe en vertrek ik richting huis waar alles onder controle is. Hier heb ik werkelijk van genoten!

Fijne zondag allemaal!

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.