Welkom januari, de eerste maand van het jaar. De maand van nieuwjaarswensen, opnieuw beginnen, hoop, goede voornemens, drie of vier kussen en vooruit blikken. Ook bij ons zullen er veel nieuwjaarswensen en kussen vallen, want er staan een aantal nieuwjaarsrecepties op de planning deze maand.

Januari is de maand waarin ik 31 jaar word. Mijn dertigste verjaardag vorig jaar ging stilletjes voorbij en eigenlijk ben ik ook dit jaar niet van plan om het groots te vieren. Toch zal het een beetje een speciale verjaardag worden, aangezien het de eerste verjaardag is als moeder. Vorig jaar zat mijn kleine beebje nog in mijn buik en waren we ontzettend enthousiast om haar te ontmoeten. Rond mijn verjaardag zal ze alweer tien maanden in ons leven zijn. Tien heerlijke maanden!

Januari is de maand waarin ik weer aan de slag wil met mindfulness. Ik heb alweer een hele tijd geen of weinig aandacht besteed aan meditatie. In mijn buurt worden er maandelijks sessies mediteren aangeboden die aansluiten bij het gedachtengoed van de mindfulness. Met mijn Lief kwam ik overeen dat ik een keer per maand een avondje voor mezelf krijg. Dan ga ik lekker naar zo’n meditatiesessie. De eerste is alweer komende maandag.

In januari staan ook weer evaluaties gepland. De mijne is volgende week en ik sta er een beetje dubbel tegenover. Het is een moeilijk jaar geweest en dat was ook voelbaar op werkvlak, maar langs de andere kant heb ik veel gedaan om er het beste van te maken. En ik heb er ontzettend veel van geleerd. Nu heb ik vooral zin om nieuwe doelen te stellen en daarvoor te gaan. Let’s do this!

Januari, nieuw begin, ontzettend veel ideeën en veel goesting. Ik ben er alleen nog niet aan toe om te kiezen. Daarom laat ik me de komende maand even lekker meedrijven op de stroom. Waar zal ik me voor inzetten? Wat is combineerbaar met mijn gezin en mijn werk? Wat draagt voor mij bij aan een gelukkig gevoel? Allemaal vragen waar ik de komende maand antwoord op hoop te krijgen.

Welkom januari, ik ben benieuwd wat je voor mij in petto hebt!

2 Replies to “Welkom januari!”

  1. Het komt zoals het komt, neem dat van een ervaren moeder aan, hahahaha En ja, het is echt zo, leef, geniet, werk, doe wat je hart je ingeeft, dan komt het allemaal vanzelf!

    Een heel fijn 2018, dat al je wensen en dromen uit mogen komen ennuh, jij weet, be carefull what you wish for, it might come true 😉

    X

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.