Lieve lezers,

Bloggen moet vooral fijn blijven. De afgelopen weken heb ik mijn uiterste best gedaan om mijn eigen blogschema aan te houden. Ik liet de dingen waar ik anders zin in had, eigenlijk zelfs liggen. Maar de drukte de afgelopen dagen eiste wel zijn tol en het bloggen werd stilaan een verplichting. Ik weet op dit moment nog niet goed hoe ik het bloggen in mijn leven verder wil bekijken.

Dus besluit ik om even een weekje niet te bloggen. Ik schrijf deze mededeling en daarmee houdt het op. Ik wil zeggen dat ik dit weekend wel nog inspirerend geluk en days of gratitude ga tikken, maar ik wil me aan niets vastpinnen. Misschien doe ik het wel, omdat ik er zin in heb, misschien doe ik het niet.

Maar deze week wordt alvast een week waarin ik afga op datgene waar ik zin in heb. En niet op datgene waar ik denk aan te moeten doen.

Tot volgende week!

20151004-1

10 Replies to “Ik pas even deze week”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.