Exact een jaar geleden gaf ik mezelf een mooi verjaardagscadeau: mijn blog kreeg zijn eigen domein en op die dag maakte ik dit bekend. Dat betekent dat voor mijn blogverjaardag en mijn eigen verjaardag samen vallen. Ook al postte ik reeds voor die datum regelmatig, het was voor mij pas echt de bevestiging: hier ga ik serieus mee aan de slag. Op 28 januari 2015 werd dus ‘galabria.be’ geboren.

Neem gerust een cakeje van hierboven. Ik blaas de kaarsjes wel uit. Negentwintig zijn er voor mezelf en eentje voor mijn blog. Grijp maar een kopje chocolademelk voor erbij en maak het gezellig, want ik vier graag een feestje voor mijn eerste blogverjaardag!

Looking back

Ik ga niet met clichés beginnen strooien, zoals bloggers wel vaker doen op een blogverjaardag. Mijn blog is niet verder gekomen dan ik ooit durfde dromen. Eigenlijk vind ik de cijfertjes een beetje teleurstellend. De positieve noot is wel dat ik regelmatig reacties krijg waar ik blij van word.De ontwikkeling die ikzelf en mijn blog hebben doorgemaakt, dat is echter iets om trots op te zijn. Ik postte eerst zonder foto’s, schreef eerder wat anderen leuk vonden dan ikzelf, focuste me op de cijfertjes. Ondertussen blijft het hier vrij stabiel. Dezelfde mensen die volgen, dezelfde mensen die reageren, af en toe iemand die eens binnen komt vallen en mij blij maakt. De vast volgers en reageerders schat ik echt naar waarde. Wanneer ik een nieuw blog geschreven heb, zit ik op hun reactie te wachten. Het is fijn om een like of een reactie binnen te krijgen. Stuk voor stuk zijn deze mensen op hun eigen manier belangrijk geworden voor mij. Ik zou hen echt niet meer kunnen missen!

Waar ik in het begin met dit blog ook streefde naar mooie cijfers, heb ik dit nu eigenlijk volledig los gelaten. Ik schrijf omdat ik het leuk vind, over onderwerpen waar ik zelf mee bezig ben en die mij interesseren. Ik groei geloof ik wel op vlak van schrijven en hoe ik een post opbouw. Waar ik vroeger teveel in een stuk wilde steken, hou ik er nu echt van om dieper in te gaan op kleinere aspecten van een bepaald onderwerp.

Vooruit kijken

Wanneer ik naar de toekomst van mijn blog kijk, hoop ik dat er nog wat volgers bijkomen. Eigenlijk zou ik het ontzettend fijn vinden als mensen mijn blog raadplegen omdat ze op zoek zijn naar informatie over meditatie of mindfulness. Waar ik nu al blij van word, is de vraag van medebloggers om een gastartikel over een van mijn blogonderwerpen voor hen te schrijven.

Er is nog een onderwerp waar ik wel graag meer aandacht aan zou besteden: spiritualiteit. Tot voor kort vond ik het moeilijk om over spiritualiteit te schrijven, omdat ik me teveel focuste op het gedeelte waar ik weinig over mag zeggen, maar er zijn natuurlijk een heleboel dingen waar ik wel wat over kan schrijven. Daarom wil ik het komende jaar dit onderwerp een groter plekje geven op mijn blog. Ik ben al begonnen met ideetjes te verzamelen!

Wie jarig is…

cadeautjes

… deelt cadeautjes uit. Dat ben ik ook van plan. Deze keer maak ik drie mensen blij met een verrassing.

De winactie gaat als volgt: er zijn drie categoriën waaruit je kan kiezen. Je laat een reactie achter onder dit artikel, vermeldt de categorie waar je graag een prijs uit wilt winnen en dan zal een onschuldige hand op het einde van de winactie een winnaar per categorie uitkiezen.

De drie categoriën zijn:

 • mindfulness
 • meditatie
 • schrijven

Om kans te maken hoef je enkel een reactie achter te laten met een geldig e-mailadres en de categorie waaruit je graag een verrassing wilt winnen. Vertel ook even kort waarom je deze categorie net interessant vindt. Je hoeft mij niet te volgen via social media, maar als je dat doet, vind ik dat natuurlijk wel lief! Deze winactie loopt tot 15 februari.

Veel succes!

23 Replies to “Heppie birthdaaj to me and my blog”

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik heb pas sinds kort je blog ontdekt en vind het Super leuk om te lezen.

  Voor de categorie ga ik voor Mindfulness. Ben mezelf sinds kort hier in aan het trainen.

  Ik eet straks een cakeje op je verjaardag. Fijne dag vandaag.

 2. Gefeliciteerd! Ik zou niet zo goed weten welke categorie ik moest kiezen; allemaal trekken ze me wel, omdat ik op alle drie de gebieden meer wil ontwikkelen. Na lang twijfelen dacht ik voor meditatie te willen kiezen en toen weer schrijven en toen besloot ik toch maar voor meditatie te gaan. Waarom? Omdat ik op mijn eerste ingeving mag vertrouwen.

 3. Gefeliciteerd met je verjaardag, lieve Saar. Ik hoop dat je hele mooie dag zult hebben. Wat lief dat je ook een paar cadeautjes weggeeft. Ik doe graag me en ga voor de categorie meditatie. Ik hou van mediteren. Vanmiddag ”mag” ik weer op de dagbesteding. Zo voelt het.
  Marion onlangs geplaatst…De brief van het UWVMy Profile

 4. Hey wat leuk! Dubbel gefeliciteerd meid! Ik ben bij jou geloof ik een lurker en reageer niet zo vaak, maar toch wil ik even zeggen dat ik dankzij jou meer met mindfulness ben gaan doen. Daarom zou ik ook voor die categorie willen kiezen.

  Een hele fijne dag gewenst en dat je nog maar veel mag schrijven. Liefs!

 5. Van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag! Dat als eerste en echt waar? Jij bent maar iets eerder begonnen met bloggen hier dan ik? hahaha, echt hoor, ik dacht dat je al veel langer bezig was, vergeet mijn jaren daarvoor 😉 Echt, super wat je dan tot heden allemaal al bereikt hebt, het begint gewoon klein en dan komt het vanzelf mettertijd. 😀

  Jouw blogs, vaak bewaar ik die voor later, omdat ik er echt voor wil gaan zitten ook dan, klinkt dat gek? Kan soms even duren nu, en op andere momenten maak ik er even direct tijd voor!

  Verder ja, als ik mee ga doen, wat zou ik kiezen, spiritualiteit denk ik, die maakt mij het meest nieuwsgierig van alle drie wat je daarmee zult doen 😀 al heb ik met alle drie gewoon iets 😉

  X

  1. Ik blog al veel langer hoor. Je zal in mijn archieven berichten terug vinden van 2013, maar dit domein heb ik pas een jaartje.
   Volgens mij heb je trouwens iets mis gelezen, want over spiritualiteit wil ik meer schrijven. De drie categorieën waar je uit kan kiezen zijn echter: mindfulness, meditatie en schrijven. Al was spiritualiteit ook nog een ideetje geweest (onthouden voor volgend jaar!)

 6. Twee maal gefeliciteerd!!! Ik kom hier zeer graag lezen (al is dat de laatste tijd wat minder omdat ik het drukker heb, maar je blijft van één van de blogs die ik graag lees), doe zo verder!

  Graag doe ik mee met de wedstrijd, ik zou graag meedoen met het onderdeeltje meditatie. Omdat ik het zo graag eens wil volhouden 🙂

 7. Dubbel gefeliciteerd lieve Saar! Wat een mooi cadeau heb je jezelf gegeven op je verjaardag en je mag trots zijn op je stukje op het internet! Bedankt voor het taartje, hij was heerlijk 🙂 En wat leuk een winactie. Natuurlijk kies ik dan voor mindfulness, hoe kan het ook anders 😉
  Anita onlangs geplaatst…Hoe te leven in een onzekere wereldMy Profile

 8. Hey Saar, gelukkige verjaardag voor jou en je blog! Hopelijk heb je gezellig gevierd / zul je nog gezellig vieren 🙂 Je mag heel fier zijn op je blog en wat je dit jaar bijeen gesprokkeld hebt.
  ‘k Zou ook graag meedoen aan de wedstrijd, bij schrijven (maar dat wist je wel). Nog veel succes!

 9. Ik krijg nu pas melding van dit blogbericht, wat vreemd hé… Maar ook hier nog eens gelukkige verjaardag meid! <3
  En wat ik nog niet had gezegd: gelukkige blogverjaardag! 🙂

 10. Gefeliciteerd met je dubbele feest!
  Ik heb pas net je blog ontdekt en ga hem zeker vaker bezoeken voor inspiratie! Graag zou ik kans maken op de meditatie verrassing. Graag zou ik meer en beter rustpunten in willen lassen in mijn dagelijkse leven en een adempauze doormiddel van meditatie lijkt mij daar heel goed voor, zou er graag meer over leren. Ook de andere twee onderwerpen spreken mij zeker aan!

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.