Vrijdag, de laatste dag van de week en een momentje om even terug te blikken voor we het weekend ingaan. Dit is ook een moment om alles waar ik dankbaar voor ben even op een rijtje te zetten. Wat betreft de afgelopen week, heb ik dat toch echt even nodig. In het midden van de week keerde mijn geluk echter weer waardoor ik toch niet te diep moet nadenken om mijn dankbaarheidslijstje te maken.

Afgelopen weekend was een beetje vreemd, met zijn ups en downs. Er was zelfs even een momentje waarop ik niet meer wist waar ik het had. Toen we maandagavond na een bezoekje aan mijn schoonouders nog weg moesten voor het werk van mijn Lief, viel de auto dan nog in panne. Geen grapje, waardoor we pas om half twaalf in bed lagen. En de dag daarna bleek slaap inhalen ook bepaald niet aan de orde. Grote dankbaarheid dus voor dat moment dat ik ’s avonds in de zetel kon ploffen om uit te blazen! De tweede helft van de week was dan weer een en al duidelijkheid: vrolijkheid!

Highlights

Diepgaande gesprekken | zaterdagavond was er het personeelsfeest van mijn werk. Rond half twaalf besloten we om ergens anders nog even ons licht op te steken en kwamen we uiteindelijk terecht in een van onze favoriete cafés. Kennissen hadden gevraagd of we even langs kwamen. Wij hadden hen dat café tenslotte aangeraden. Uiteindelijk bleven we hangen tot iets na tweeën omdat we heel fijne gesprekken voerden met hen en de eigenaar. Ik heb mijn hart werkelijk opgehaald!

Luieren op zondagmiddag | hoewel ik eerst even last had van een melancholische bui, heb ik kunnen genieten van die uren in de zetel met een kop thee, tussendoor een koekje en mijn boek. Ik heb vierhonderd bladzijden weg gelezen en al haal ik mijn doel van januari niet meer, het bracht mij weer een stuk verder in mijn boek. Dit mag heus wel een gewoonte worden!

Op visite | mijn schoonvader heeft een nieuwe laptop en dus werd er aan mijn Lief gevraagd om langs te komen om alles in te stellen. We stopten dus aan het frietkot om een frietje op te halen, waarna we op visite gingen bij mijn schoonouders. Het leukste was dat we over onze reisplannen deze zomer vertelden en zij graag met ons meegaan. We gaan namelijk naar hetzelfde hotel in Duitsland waar de grootouders en de ouders van mijn Lief reeds een aantal keer zijn geweest. Ergens is dat dus wel een belevenis om dan samen naar datzelfde hotel te gaan.

visite

Maanviering | ik gaf het al aan bij mijn doelen voor dit jaar dat ik graag meer rond de maan zou gaan werken. Afgelopen zondag was het volle maan, maar woensdag pas vond ik tijd en voelde ik me goed genoeg om er aandacht aan te besteden. Er gingen een paar dingen mis, dingen die ik niet had voorzien. Toch volgde ik mijn intuïtie waardoor ik voor het eerst een pathworking deed zonder begeleidende stem. Deze pathworking was echter zeer krachtig en ik was verbaasd van de uitwerking. Ik kreeg prachtige antwoorden op vragen waar ik mee zat. Er kwam duidelijkheid over waar ik mee aan de slag moet!

maanviering

Gezellig uit eten voor mijn verjaardag | mijn Lief had niet zomaar een paar verrassingen voorzien op mijn verjaardag. Hij kwam me ophalen aan het werk met een grote bos bloemen in zijn handen. Ik kreeg een doosje pralines en we gingen ook even langs de winkel voor nieuwe schoenen. Als prachtige afsluiter die dag gingen we samen eten in een vernieuwde zaak in Izegem. We namen een uitgebreide aperitief, hadden prachtige geamuseerde gesprekken, kregen een hoofdgerecht dat we eigenlijk niet meer op konden en sloten af met koffie. Het was een heerlijke avond samen en eigenlijk voelde ik me zo meer dan jarig genoeg!

verjaardagsetentje

Lichtpuntjes

♥ afsluiten in ons favoriete café ♥ gezelligheid ♥ lekker eten ♥ Lief mijn werk tonen ♥ met z’n tweeën gaan winkelen ♥ fijne kleren kunnen kopen ♥ mezelf weer een stukje terugvinden ♥ social talk ♥ pannenkoeken ♥ knuffels ♥ Luna ♥ zachte liefde ♥ luieren ♥ lezen ♥ wandeling met collega’s ♥ frietjes ♥ warme douches ♥ zachte bedjes ♥ iemand hebben die je uit de nood komt helpen ♥ kunnen relativeren ♥ meditatiemoment ♥ nieuwe blogs ontdekken ♥ inzichten over spiritualiteit ♥ meer inspiratie ♥ mijn hart volgen ♥ de vele verrassingen van mijn Liefje ♥ felicitaties van collega’s ♥ nieuwe schoenen ♥ een lekker wijntje winnen op de tombola van het werk ♥

wijntje verrassingen luna

Music Maestro

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.