De week is weer ten einde en ik kijk weer uit naar het weekend! Wat waren de afgelopen twee weken druk en leuk. Er is zoveel gebeurd om dankbaar voor te zijn dat ik bijna niet weet waar ik zou moeten beginnen. Het was wel een heel leuke drukte, het werk was bijna bijkomstig omdat er buiten het werk zoveel fijne momenten waren. Ik heb weer een aantal lessen geleerd, mensen beter leren kennen en ben dankbaar voor de fijne gesprekken tussen mij en mijn Lief!

Vorige week ben ik eigenlijk vergeten om de ‘days of gratitude’ te schrijven. Enfin, ik wist het wel nog dat ik die nog niet had geschreven, maar ik had niet zoveel zin om achter mijn computer te gaan zitten en te schrijven. Jullie hebben dus een dubbele versie verdiend deze week!

Highlights

Mabani | ik geef het grif toe, maar ik ben fan van deze fijne juwelencollectie en toen mij gevraagd werd om nog eens een demo bij mij thuis te doen, vond ik het moeilijk om neen te zeggen. Dus zat ik op een vrijdagavond met mijn zus, mama, schoonmama en nog een kennis rond de tafel om alle moois van dit merk te bewonderen. Wanneer je zelf een demo organiseert, dan krijg je ook een deeltje korting naar gelang de verkoop. Heel blij was ik toen ik een nieuwe halsketting met twee hangertjes en een paar oorringen kon kopen voor een redelijke prijs. Weer een aanvulling voor mijn juwelencollectie!

mabani

Chiromantic | het is een behoorlijk grappig verhaal hoe we op een zaterdagavond voor een valentijnsetentje in de chiro belanden, want wij hebben geen kinderen natuurlijk. En het koppel dat met ons meeging ook niet. Maar we deden het voor een lieve buurvrouw en -man die we eigenlijk nog niet zo heel lang kennen. De paëlla was heerlijk, de muziek swingend en de sfeer heel gezellig. Het gezelschap was ook de max en na het eten zakten we samen af naar ons favoriete café. Wie vrienden is met ons, kan niet anders dan het daar gezellig vinden. Jungle Speed, Uno en vele gesprekken later moesten we toch toegeven dat het weer heerlijk laat was geworden. Maar dan kruip je natuurlijk ook moe en voldaan in bed!

Heksenbezoek | iemand die ik leerde kennen via Greencraft kwam op zondag even op bezoek. Na de Chiromantic was het wel even moeilijk de volgende dag – ik was wel een beetje moe – maar we maakten er een gezellige kletsnamiddag van. Ik maakte mijn vegetarische lasagne, Luna kreeg heel veel knuffels en we bleven maar praten. Heerlijk om het weekend zo af te sluiten.

Curieus | ons project lag al even stil door alle drukte in ieders leven. Maar vorige week hadden we een eerste vergadeing, een goede brainstorm en heel veel zin om aan iets nieuws te beginnen. Er is een idee geboren, nu is het nog een kwestie van het verder uit te werken!

Burlesque | over ons favoriete café valt er heel veel te vertellen! Afgelopen vrijdag was er een Burlesque optreden en mijn Lief was de vrijwillige podiumkater. Al vrij vroeg zaten we daar om nog even te helpen met de nodige dingen. Vlak voor het optreden begon, raakten we nog aan de praat met twee mensen die blijkbaar niet zo ver van ons wonen en waarvan dit ook het favoriete café is. Een van de koppels uit onze straat kwamen ook aanwaaien en zo heb je altijd iemand om het gezellig mee te maken! Het optreden was geweldig, de sfeer weer super en we bleven nog even plakken om iets te drinken tot onze buiken begonnen te knorren. Met z’n vieren – ik, mijn Lief en de mensen die we net hadden leren kennen – besloten we om pitta te gaan eten. Grote zonde! En daarna moesten we de avond toch afsluiten met nog een drankje, dus hup, opnieuw naar D’Oude Maalderij! Mijn bed heb ik pas vrij laat gezien…

burlesque

Lacrimosa | een internationale groep die komt optreden in België en niet eens zo ver van ons vandaan, daar moest ik natuurlijk tickets voor kopen. Ik en mijn Lief gingen samen naar dit optreden en genoten ten volle van een mix van gothic, metal en elektro. Een geweldig optreden waar ik ondanks de vermoeidheid toch van genoten heb!

lacrimosa

Spontane date | Zondagochtend besloot ik om wafels te bakken en dus was mijn eerste idee om even op internet een recept te zoeken. *Pling pling pling* ging mijn tablet toen ik een heleboel berichtjes binnen kreeg van een chatgesprek dat gaande was toen ik nog in mijn bed lag. Ik antwoordde grinnikend en na wat geheen-en-weer hadden we een date met de twee koppels uit onze straat. Samen met hen gingen we een boswandeling maken die uiteindelijk uitmondde in een gezellige aperitief en frietjes bij hen thuis!

spontane date

30 Days of Yoga | We zijn nog maar op de derde dag, maar nu al kan ik zeggen dat de Yoga-challenge waar ik aan begonnen ben gewoon heerlijk is. Voorlopig vervangt het een stukje mijn meditatiemomenten want ik blijf na zo’n yoga momentje nog even liggen en doen dan een korte meditatie. Ik kijk echt uit naar die momentjes voor mezelf!

Lichtpuntjes

♥ wandelen met Luna ♥ warme douche ♥ yoga ♥ keihard met de muziek meezingen ♥ mediteren ♥ waffels bakken ♥ lachen samen met de collega’s ♥ fijne samenwerkingen ♥ mooie blogjes lezen ♥ fietsen langs het water ♥ goed kunnen doorwerken ♥ kaarslicht ♥ boeken lezen ♥ Martini ♥ knuffelen ♥ lieve woorden ♥ plannen maken ♥ regen ♥ ontluikende bloemen ♥ mijn schoenen zijn gemaakt ♥ toffe afspraken maken ♥ de reiger langs het kanaal ♥ begrip ♥ warme truien ♥ lieve mensen om je heen ♥ Luna en Wolf ♥ dromen over de toekomst ♥ onbezorgd dansen ♥ trots zijn op jezelf ♥ aalscholvers die overvliegen ♥ vogels die hun ochtendlied fluiten ♥ een heldere hemel ♥ een proper huis ♥ lekker eten ♥ aperitieven ♥ koffie ♥ kunnen ademhalen ♥ de knoop doorhakken ♥ luie zondagen met ijs ♥ vast contract tekenen ♥  de eerste paaseitjes ♥  goede punten voor een Franse test ♥  de volle maan ♥ amulet voor iemand maken ♥ liefde ♥

wafels

fietsen

kaarsen

Music Maestro

9 Replies to “Genieten, vooral genieten!”

  1. Oh wauw, ik ben gek op Burlesque, dat is gewoon een art vorm van dansen in de erotiek, heb ik ooit zelfs geschilderd, hahaha 2x zelfs 😉

    Dat met recht op en top genieten voor jou en dan gaat de tijd ook heel snel altijd als dat zo is. Blijf genieten Saar 😀

    X

    1. Je hebt Burlesque wel mooi omschrijven, Morgaine. Ik heb vrouwen evenzeer heel enthousiast gezien op dat optreden als mannen. En dat is denk ik ook niet evident.

  2. Met een grote glimlach gelezen. Zo fijn dat je zulke fijne momenten meegemaakt hebt. De sieraden zijn prachtig. Je daagt me uit om ook weer eens een 30 day yoga challenge te gaan doen. Misschien maar gewoon doen!

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.