Met de komst van de smartphone maken we foto’s bij de vleet. Tussen al die beelden zit er al eens een foto die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook een speciale betekenis voor je heeft. Tijdens onze reis in Spanje maakten wij zo’n foto van Amélie. Om de herinnering te koesteren, lieten we de foto printen op canvas.

Mooie herinneringen

Kiezen voor de reis naar Spanje was geen evidentie met een klein meisje. Op reis gaan wij voornamelijk wandelen, meestal gingen de honden ook mee. Dit jaar kon dat echter niet, aangezien onze auto te klein is voor een reis met honden en een peuter. De honden bleven dus thuis en wij kozen voor een bestemming waar we met honden niet zo gauw heen zouden gaan.

Spanje
Amélie zat gezellig in de rugzak, terwijl mijn Lief klom en klom en klom

Om tijdens onze vakantie toch wandelingen te kunnen maken, namen wij een rugzak mee waar Amélie in kon zitten. Wat een fijne tijd hebben wij daardoor gehad. Amélie was gek op de rugzak. Vanop papa’s rug kon ze alles zien. In haar eigen brabbeltaaltje vertelde ze er lustig op los. Een grote lach op haar gezicht was absoluut niet van haar gezicht weg te denken. We dragen deze mooie herinnering mee in ons hart. En nu hangt hij dus ook uit op canvas!

Foto printen op canvas

Voor het printen van foto’s bestaan er een heleboel aanbieders. Ik vind dit altijd moeilijk om een keuze te maken. Toen ik de kans kreeg om via Fotofabriek een foto op canvas te laten printen, was ik heel benieuwd naar het resultaat.

Het bestelproces verliep alvast heel vlot. Hun ontwerpprogramma werkt vlot en makkelijk. Het geeft heel goed aan hoe een foto eruit zal zien en of de kwaliteit ook voldoende is voor het ontwerp van jouw keuze. Indien je wil, kan je na het ontwerpen ook een digitale preview aanvragen. Deze geeft een heel goed beeld hoe je canvas er uiteindelijk uit zal zien.

foto printen op canvas

Daarna is het natuurlijk wachten op het resultaat. Mijn Lief degene die de foto op canvas het eerst zag en hij belde me alvast heel enthousiast op. Dat was absoluut niet zonder reden. De kleuren komen prachtig uit, het canvas is van stevig materiaal en ook de kader is zeer kwalitatief. 

foto printen
kader foto printen

Blijvend koesteren

collect memories

Foto zijn kleine ezelsbruggetjes om die mooie momenten te onthouden. Wanneer ik foto’s kijk, fris ik mijn geheugen weer op en besef hoe gezegend we wel niet zijn. Deze foto op canvas zal mij daar zeker bij helpen. En ondertussen blijven we mooie herinneringen maken!

Printen jullie wel eens een foto op canvas of ander materiaal om herinneringen te bewaren?

Het product uit dit artikel werd ter beschikking gesteld door Fotofabriek. Bedankt! Lees de disclaimer voor meer info.

18 Replies to “Foto printen op canvas, om mooie herinneringen te koesteren”

  1. Leuk idee om een uniek moment op die manier vast te leggen. Ik heb het nog nooit gedaan maar ik herken wel wat je zegt, dat we zo veel mooie foto’s hebben van leuke momenten maar er vaak achteraf niet veel mee doen. Origineel idee voor de feestdagen!

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.