De afgelopen week is weer voorbij gevlogen. We gingen op bezoek bij een zwangere vriendin, hadden een lui weekend, ik moest een Franse test maken en er viel sneeuw uit de lucht!

Het was weer een vrij rustige week, eentje waar ik eigenlijk naar uitkeek, want de maand januari was me toch net ietsje te druk geweest. Ik was dus heel blij toen ik ontdekte dat ik deze week zo goed als geen afspraken in mijn agenda had staan en er tijd was voor een lazy weekend!

Highlights

Diner with friends | het was alweer twee maanden geleden dat we elkaar hadden gezien en dus moest er een nieuwe date gepland worden. Mijn vriendin is zwanger en de baby komt binnenkort, dus was het ook wel leuk om nog eens langs te gaan voor de gezinsuitbreiding. Er werd aperitief gedronken, de fondue was geweldig lekker en de avond was ontzettend gezellig. Ook al liepen de discussies soms hoog op, met een goede lachbui kon de spanning van de ketel en werd er weer gezellig verder gepraat.

diner with friends

Lazy weekend | er stond zaterdag en zondag werkelijk NIETS in onze agenda. Wat een ontzettende luxe is dat voor een keer! We sliepen dus heerlijk uit en bleven nog even nasoezen in bed. De boodschappen werden gedaan op een uiterst traag tempo, de rest van de wereld mocht als gekken voorbij razen. We gingen gezellig een frietje eten op zaterdag en kookten samen op zondag. Ik nam in de ochtend uitgebreid de tijd om te mediteren, te schrijven en een kaartje te leggen. Luna was in de zevende hemel omdat er nu weer tijd was voor een uitgebreide wandeling en daarna kropen we samen in de zetel onder een dekentje met een boek. Oftewel, het was ontzettend genieten!

lazy weekend

Tijd voor de bijen | woensdag kreeg ik een mailtje binnen dat er in mijn buurt een basiscursus bijenteelt doorging. Negen lessen waarin we kennis maken met bijen, hoe bijen telen en alle producten die de bijen maken. We spreken er al een tijdje van dat we een bijvriendelijke tuin willen, maar ik heb geen idee hoe daaraan te beginnen. Deze cursus sprak mij niet alleen daarom aan. Bijen zijn heel interessante dieren en mijn interesse voor imkers is er altijd al een beetje geweest. Dus schreef ik me in. De cursus start zaterdag al en ik heb er ontzettend veel zin in!

bijen

Het sneeuwt | oh ja, dit moet in mijn lijstje met highlights! We hadden de hele week eigenlijk prachtig weer. Het was koud, dat zeker, maar de zon deed haar best om ons te verwarmen. We lunchten zelfs buiten op woensdag. Toen ik donderdag naar het werk vertrok, kleurde de hemel rood. Een prachtig kleurenspel die de voorbode was voor een mini-sneeuwbui. De winter heeft zich toch nog even laten gelden!

sneeuw

Lichtpuntjes

♥ fietsen in de zon ♥ sms-en naar een vriendin als het even moeilijk gaat ♥ ruimte voor mijn hele zelf ♥ een goed gesprek ♥ het Flow mindfulness doeboek ♥ tevreden in bed liggen ♥ niets moet, alles kan ♥ meegaan met de flow ♥ lezen in’t zeteltje ♥ hulp van mijn schoonvader bij het watervrij krijgen van de kelder ♥ Harry Potter ♥ wandelen met Luna ♥ tarot ♥ meditatiemomentje ♥ pannenkoeken ♥ wandelen tijdens de lunchpauze ♥ cadeautjes weggeven ♥ genieten van de natuur ♥ klankschalen ♥ bloggen ♥ onder een dekentje ♥ kwispelende honden ♥ prachtige maan aan de hemel ♥ buiten kunnen lunchen ♥ de bevroren wereld ♥ op reis naar Soria Moria ♥ lief berichtje van een vriendin ♥ dagboek schrijven ♥ hulp bij een magisch vraagstuk ♥ mijn lieve hondenvriendin ♥

hondjes harry potter flow

Music Maestro

2 Replies to “Etentje met vrienden, lui weekend en sneeuw!”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.