Ik dacht dat ik maar twee weken stilte had laten vallen tussen het laatste bericht dat ik op mijn blog geschreven had en vandaag. Toen ik daarnet naar de berichten keek, bleek de waarheid helemaal anders te zijn: een maand is er voorbij gegaan en ik heb niets meer van mij laten horen.

Toch is er in de afgelopen maand heel veel gebeurd. Ik heb mensen terug gezien waar ik al even het contact weer mee was verloren, we zijn op vakantie geweest naar een van onze favoriete plekjes, we genoten van de vrije tijd die we hadden, er waren fantastische gesprekken en prachtige momenten,… Maar niets van dat alles was genoeg om achter de computer te gaan zitten en een blogje te tikken.

Naar goede gewoonte zou ik nog even terugblikken op mijn doelen van juli en nieuwe doelen opstellen voor augustus, maar dat is tot op vandaag ook nog niet gebeurd. Mijn dankbaarheidsdagboek ligt al even ongebruikt in de kast, terwijl ik nog steeds achter het idee sta. Mijn gewone dagboek is ook al een paar weken ongebruikt blijven liggen. Mediteren? Daar heb ik de laatste weken bijna niet aan gedacht. Ook naar de coven toe ben ik opvallend stil en zelfs in privésferen ligt het spirituele zo goed als stil.

Het zal de komkommmertijd wel wezen. Het is zomer en ik heb nergens echt zin in. Er komt bijna niets uit mijn handen, elke keer moet ik me er weer toe aanzetten om iets te doen. Ik zit graag voor me uit te staren en ben zelfs weer begonnen met televisie kijken, hoewel mijn boek me ook af en toe roept. Ik ben altijd blij als ik een taak weer heb kunnen afwerken, maar het is vaak een worsteling om eraan te beginnen.

Voorlopig is het voor mij nog vakantie. Maandag sta ik weer op het werk en zijn de verlofdagen voor dit jaar zo goed als opgebruikt. Het zal te doen zijn met de feestdagen. Zolang het nog duurt, geniet ik dus van mijn ‘stille’ momenten en ga ik lekker voor me uitstaren, neem ik misschien eens een verfborstel vast en neem ik mezelf voor om volgende week maandag stilaan weer alles op te pakken wat voor mij belangrijk is.

Maar voor nu: enjoy the silence!

9 Replies to “Enjoy the silence”

  1. hahahaha oh Saar, zo herkenbaar dit, ik was inderdaad al even tussendoor langs geweest om te zien of ik niet iets had gemist ondertussen na het bij lezen na mijn drukke periode, geniet van de stilte en doe je ding!

    X
    Morgaine onlangs geplaatst…De fiets-tagMy Profile

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.