Eind januari was het niet alleen mijn verjaardag, maar ook de verjaardag van mijn blog. Dus deelde ik cadeautjes uit. Ik hield de inhoud van de presentjes geheim, waardoor ik de winnaars lekker kon verrassen. Vandaag maak ik niet alleen de winnaars bekend, maar laat ik hen ook meteen al zien wat ze gewonnen hebben. Benieuwd? Je hebt er alle reden toe!

Wie een reactie achterliet op het verjaardagsblogje maakte kans op een verrassing uit een van de volgende categorieën:

  • mindfulness
  • meditatie
  • schrijven

Drie thema’s die tot op heden vrij belangrijk waren hier op mijn blog en waar ik graag iets van weggaf. Laten we maar beginnen met de trekking!

namen opschrijven

Eerst lekker ouderwets de namen opschrijven. Drie kolommen, voor elke categorie een kolom. Ik schrok wel even van het aantal deelnemers. Ik wist helemaal niet dat jullie met zovelen waren!

in kannen en kruiken

Alle namen uitknippen, opvouwen en … even de bierkruiken van mijn man lenen. Zo zijn die verzamelobjecten toch nog ergens goed voor! Eens goed schudden en op zoek naar een onschuldige hand.

onschuldige poot

We kunnen natuurlijk ook een onschuldige poot nemen. Luna en Wolf waren jury en keken of het goed was. Tijd om de prijzen bekend te maken en de namen te trekken, dames en heren!

Mindfulness

mindfulness

De verrassing in de categorie ‘mindfulness’ bevat het boek ‘Jezelf accepteren met mindfulness en compassie’ door David Dewulf. Ik heb dit boek zelf ook liggen en heb er deze zomer mee gewerkt. Het is een heel fijn boek met fijne meditaties en heel veel goede tips en oefeningen om in de praktijk te brengen. Het boek bevat ook twee cd’s met de meditaties erop.

Daarnaast win je ook de Mindfulness box. Een leuk doosje vol quotes, oefeningen, reminders en wijsheden die je helpen om elke dag een beetje meer mindfulness in je leven te brengen.

Maar wie is de winnaar?

winnaar mindfulness

Gefeliciteerd Tamara!

Meditatie

meditatie

De verrassing in de categorie ‘meditatie’ is de dvd van de lezing van Eckhart Tolle rond stilte. Voor mij gaat mediteren over stil zijn en Tolle is een heel inspirerende man op dit vlak. Ik kwam deze dvd tegen en vond hem meteen in deze categorie passen, maar ik ben zelf ook heel benieuwd naar de inhoud.

Het boek ‘meditatie, nu of nooit’ krijg je er ook bij. Een boek dat je op weg helpt om meditatie in je leven te brengen en het in de praktijk te brengen bij je thuis!

Tijd om het lotje te trekken…

winnaar meditatie

Gefeliciteerd, Marion! Ik hoop dat dit een klein beetje licht mag brengen.

Schrijven

schrijven

In de categorie ‘schrijven’ vind je het boek Woordenregen, dat je een heel jaar schrijfoefeningen geeft die je uitdagen en schrijven leuk houden. In het boek staan ook talloze tips om je eigen schrijfstijl uit te werken.

Bij een boek over schrijven hoort ook meteen een fijn schriftje om meteen mee aan de slag te gaan. En eigenlijk hoort er nog een pen bij ook, maar die is vergeten op de foto. Toch nog een beetje verrassing dus!

winnaar schrijven

Het is Jenn die het komende jaar dit schriftje zal kunnen vullen!

Het was heel fijn om deze wedstrijd te organiseren. Alleen al het zoeken van prijzen maakte het feest compleet. Ik hoop dat ik de winnaars blij heb kunnen maken. De winnaars van wie ik het adres nog niet heb, hebben nog een mailtje van mij tegoed.

Wie niet gewonnen heeft, geen nood. Ik ben van plan om een van de komende weken nog een wedstrijd te organiseren op facebook eenmaal mijn pagina honderd volgers heeft bereikt. Dat is ook weer een reden voor een feestje!

6 Replies to “En de winnaar is…”

  1. Wauw wat een grote prijs. De Mindfulness box stond al op mijn verlanglijstje en nu win ik hem ook nog plus een boek. Echt Super. Je maakt me heel blij

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.