Mijn oogleden worden zwaarder. Terwijl zij alles op alles zetten om dicht te vallen, weiger ik eraan toe te geven. Geen goed idee om even je ogen te sluiten wanneer je aan 120 over de autosnelweg raast.

Het is bijna een metafoor, want al raas ik op dat moment letterlijk aan 120 over de autosnelweg, ook in mijn leven lijk ik aan die snelheid maar door te gaan. En dan besluit ik om even te stoppen. Letterlijk door af te rijden aan een parking, figuurlijk door toch op een woensdagavond – ondanks mijn vermoeidheid -naar de coven te gaan. Al weet ik het op dat moment helemaal nog niet.

Het is een cecemel die me uiteindelijk weer op weg helpt. Zonder gevecht met mijn oogleden kom ik aan bij de fijnste groep heksen. Ik kan me eigenlijk geen betere plaats voorstellen om even te landen en de wereld de wereld te laten.

Wanneer we na het bijpraten, lachen en koffie drinken later in de tempel staan, weet ik het weer. Dit is hoe het voelt om thuis te komen. De wereld mag me gek verklaren om wat ik geloof, maar ik kan niet anders dan hier staan met deze groep mensen. Zo moet het nu zijn!

Wanneer ik stil bij mijn Lief in bed kruip, is er al een groot deel van de nacht voorbij. Het zijn maar een paar uurtjes slaap die ik pak. Maar als ik de volgende ochtend opsta, zit ik vol energie. Ik kan er weer tegen voor de komende periode, wat het leven ook voor mij in petto heeft.

9 Replies to “Een dosis van de juiste energie”

 1. Fijn dat je zo’n fijne coven hebt gevonden, dat is nog niet makkelijk, tot heden ben ik nog solo en blijf ik dat ook nog wel.

  Mijn keerpunt, wel of niet verder opleiden tot hoger, verder in dit leven of… 😉

  Daarnaast, heb ik tot heden nog niet echt een goede coven gevonden of ben ik de juiste mensen erin tegen gekomen… Wie weet ooit!

  Heel fijn dat jij weer opgeladen bent dankzij jouw coven, Blessed Be! <3

  1. Daarvoor moet je inderdaad de juiste groep tegen komen. Dat is bij mij ook een zoektocht geweest en ik heb in een andere coven gezeten waar het minder fijn was, maar langs de andere kant moet je soms de sprong wagen als het je interesseert. Maar dan moet je er ook wel voor willen gaan natuurlijk.

 2. Mooi!!
  Dat is inderdaad zo, wanneer je iets doet waar je heel veel voldoening uit haalt zal dat je automatisch ook veel meer energie geven.
  Geniet er van 🙂
  Fijn weekend!!

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.