Begin 2015 maakte ik een hele lijst met doelen voor dit jaar op voor mezelf. Om het geheel een beetje haalbaar te maken en te houden, besloot ik om elke maand een doelenlijstje op te stellen. Bij het begin van de maand, doelen voor maart in een nieuwe lijst!

Werken aan jezelf

 • Mindfulness en meditatie nog concreter gaan toepassen in mijn leven. Hiervoor maak ik deze maand een plan op waar ik een blogje aan wijdt;
 • Het boek ‘Mindfulness. Een pad van vrijheid.’ verder lezen en met de reflecties daaruit aan de slag gaan;
 • Geweldloze communicatie praktisch toepassen, op een haalbare manier;
 • Elke week een rustmoment voor mezelf inlassen.

doelen maart mindful

Schrijven en bloggen

 • Ik ga mezelf een ander blogritme aanmeten. Even zoeken naar hoe en wat, dus soms zullen jullie heel onregelmatig posts aantreffen.
 • Betere kwaliteit van blogposts, ten koste van de kwantiteit! Dit hangt samen met voorgaand doel.

doelen maart bloggen

Spiritueel

 • Een bomenboek maken. Op basis van de Keltische Bomenkalender, elke boom verder uitwerken. Deze maand minstens drie bomen uitwerken.
 • ‘Boodschappers van Gaia’, de orakelkaarten die ik voor mezelf kocht, verder leren kennen.

doelen maart kaarten

Persoonlijk

 • De uitdaging die ik zelf ben aangegaan i.v.m. de Gouden Boekenuil starten door de shortlist te beginnen lezen. Minstens drie boeken voor deze maand.
 • Op training blijven gaan met Luna en de wandelingen op dinsdag doen.

doelen maart luna

Lees mijn doelen voor 2015 hier. Meer over leven naar je doelen vind je hier.

11 Replies to “Doelen voor maart!”

 1. Prachtige kaarten zeg! Ken jij toevallig het Elfen Orakel? Dat is mijn favoriete set kaarten. Zo mooi, zulke mooie boodschappen, maar dat gaat echt maar per één kaart (en niet dus een hele legging als bij tarot, misschien is dat meer je ding?).
  Mooi lijstje verder. Jij ook regelmaat als doel, zie ik. 😉
  Emily onlangs geplaatst…12 random feitjes over mijMy Profile

  1. Neen, dat orakel ken ik niet. Deze kaarten zijn trouwens ook orakelkaarten, dus je trekt er een per keer, geen hele legging. Aan de tarot doe ik ook maar met specifieke kaarten van onze coven die eigenlijk enkel voor ingewijden zijn. Daar heb ik het wel een pak moeilijker mee.

   Ja, over die regelmaat ga ik morgen nog eens wat schrijven. Maar ik blog al iedere dag, dus bij mij is het toch ietsje anders 😉

 2. Mooie doelen. Ik moet ook werken aan mindfulness en mijn meditaties. Nou nee, niets moet, dat wil ik graag. Zo mooi dat je die kaarten hebt. Ik heb ook een nieuw dek en ik vind het heerlijk om ermee te werken. Laatst weer een keer een oud dek tevoorschijn gehaald en dat geeft ook meteen weer zo’n mooi en vertrouwd gevoel.
  Marion onlangs geplaatst…Spontane ShoplogMy Profile

  1. Daarom werk ik voor mijn blog ook vaak vooruit. Met dagelijks een artikel online was het inderdaad behoorlijk moeilijk, maar ik denk dat een ander ritme wel kan werken!

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.