Heel realistisch bleek ik niet te zijn geweest toen ik mijn doelen voor mei aan het opstellen was. Mijn lesje heb ik geleerd. Ook in juni zal het ongelofelijk druk worden en zal er niet altijd de tijd zijn om mij verder te wijden aan doelen die niet rechtstreeks in verband staan met mijn werk of ons huis. Daarom gaan we heel realistisch zijn voor juni met de drie belangrijkste doelen voor deze maand!

Persoonlijk: goed zorgen voor mezelf!

Aangezien het in juni druk genoeg zal zijn, zowel in ons huis als op werkvlak zal het heel belangrijk worden om mijzelf ook voldoende rust te gunnen. Daarom zal het hard nodig zijn om goed te zorgen voor mezelf. Ik ben daar al mee begonnen door me te verdiepen in de kunst van zelfcompassie. Er valt daar een heleboel over te lezen en te leren. Persoonlijk vind ik dat een hele meerwaarde.

Volgende zaken moet ik dus zeker wel eens inplannen de komende weken:

 • meditatie
 • wandelen
 • lezen

Over dat zorgen voor jezelf zou ik trouwens graag nog eens een blogje schrijven, omdat ik merk dat mensen daar toch niet altijd dezelfde ideeën over hebben. Stof voor een filosofisch stuk!

Bloggen en schrijven: blijven schrijven

Misschien is het niet helemaal realistisch om dit alsnog op mijn doelenlijst te plaatsen, maar ik vind het belangrijk om in mijn achterhoofd te houden. Naast lezen ben ik enorm graag bezig met schrijven en ik wil heel graag mijn blog weer beter gaan bijhouden, maar ook verder werken aan het verhaal dat ik aan het schrijven ben. Daarom vind ik het belangrijk om dit doel toch ook mee te nemen in de maand juni.

Persoonlijk: project (t)huis

Uiteraard blijft dit voorlopig de voornaamste doelstelling. Aangezien we in juni best veel werk willen verzetten om zoveel mogelijk aan de afwerking gedaan te hebben, zal het dus nodig zijn om een tandje bij te steken en de komende weekends deze maand voldoende tijd door te brengen in ons nieuwe huis.

Het volgende moet nog allemaal gedaan worden:

 • Beneden: valse plafond steken, vliesbehang hangen, deuren schilderen, muren schilderen, plafond schilderen, nieuwe laminaat leggen;
 • Boven: oude ramen schilderen, deuren schilderen, plafond schilderen, behangen, laminaat leggen, de badkamer installeren.

De deadline is 31 juli. Dan moet alles klaar zijn, moeten we verhuisd zijn en ons huurhuis moet volledig opgeruimd zijn. Vanaf 1 augustus moet er een nieuwe huurder kunnen intrekken. Er is dus nog werk aan de winkel!

Wat zijn jullie doelstellingen voor de komende maand?

13 Replies to “Doelen voor juni”

 1. Leuk als je nog een apart blogje gaat schrijven met het onderwerp over jezelf zorgen! Mooie doelen voor deze maand, ik hoop dat je goed je rust kunt blijven pakken. Veel kluswerk in huis, succes ermee!

 2. Zorgen voor jezelf en jullie huisje lijkt mij het meest belangrijke om te doen, go for it!

  Mijn doelstelling, blowin’ in the wind, ik zie wel, en het wordt al drukker qua afspraken, de enige doelstelling die ik heb, is weer 2x per week op de loopband te staan, door omstandigheden zoals ook een week beroerd zijn en vele vrije dagen heb ik dat 2 weken niet gedaan of kunnen doen, nou dat heb ik geweten afgelopen morgen. 😉

  X

 3. Het is nu even prioriteiten stellen voor jou, maar inderdaad ook zorgen dat je de dingen die je rust brengen ook niet vergeet. Maar dat doe je niet zie ik al op je lijstje. Ik heb even geen doelen voor deze maand. Ik heb vakantie 😉

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.