Door deze website te bezoeken en te gebruiken, stemt u in met de algemene voorwaarden die van toepassing zijn voor Galabria.

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld door Galabria. Het is echter mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig en/of onjuist is. Deze informatie wordt daarom geregeld aangevuld of aangepast. Galabria behoudt het recht om dit zonder voorafgaande melding te doen.

Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze website is beschermd door de intellectuele eigendomsrechten. Teksten, afbeeldingen, merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen e.d. zijn eigendom van Galabria of de rechthoudende derden. Voor alle afbeeldingen en teksten gelden de auteursrechten. Galabria is een geregistreerde handelsnaam en mag onder geen beding op een andere manier gebruikt worden.

Ook Galabria probeert zich te houden aan deze intellectuele eigendomsrechten. Indien u toch een afbeelding vindt waarbij het auteursrecht niet correct vermeld wordt, of waarvoor u geen toestemming voor publicatie heeft gegeven, gelieve dan contact op te nemen om deze fout recht te zetten. Inbreuken op het auteursrecht zijn niet opzettelijk gebeurd en ik wens deze dan ook recht te zetten. Vooral bij oudere artikelen is dit mogelijk. Momenteel wordt de gehele website herbekeken om deze fouten uit het verleden recht te zetten.

De inhoud van Galabria

Alle teksten en afbeeldingen werden door Sarah Thaets gemaakt, tenzij anders aangegeven. Teksten en afbeeldingen mogen niet zonder mijn schriftelijke toestemming gebruikt worden. Indien de afbeelding of tekst van een andere auteur is, moet deze ook zijn schriftelijke toestemming geven voor het gebruik hiervan.

Reacties van lezers zijn de verantwoordelijkheid van de auteur zelf. Ik behoud wel het recht om ongepaste reacties te verwijderen zonder voorafgaande communicatie. Ook reacties met commerciële doeleinden kunnen verwijderd of gewijzigd worden. De wijziging zal enkel betrekking hebben op het weghalen van het commerciële gedeelte van de boodschap. Zowel bij het verwijderen van een ongepaste reactie of het wijzigen van een reactie met commerciële doeleinden behoud ik het recht om te handelen naar eigen inzicht.

Wanneer in artikelen producten genoemd worden of een review krijgen, zal ik altijd mijn eerlijke mening geven. Enkel producten waarvan ik geloof dat jij als lezer er iets aan zal hebben en waar ik de vrijheid heb om mijn mening te delen, zullen op deze website genoemd worden. Het grootste deel van de producten worden door Galabria zelf gesponsord. Indien dit niet het geval is, en het gaat om een gekregen product, wordt dit onderaan elk artikel vermeld.

Dit geldt eveneens voor betaalde samenwerkingen. Aangezien Galabria inschreven is als een bedrijf heb ik de vrijheid om naar eigen inzicht betaalde opdrachten aan te nemen. Wanneer het gaat om een gastartikel of een gesponsord artikel waarvan ik de tekst niet zelf geschreven heb, zal dit expliciet vermeld worden bovenaan het artikel. Is het artikel door mezelf geschreven, maar gaat het om gesponsorde content in de vorm van het vernoemen van een merk, een link e.d. dan wordt dit ook onderaan het artikel vermeld.

Wanneer ik producten aanraad, link ik vaak naar het desbetreffende product. Het kan hierbij gaan om affliatelinks. Als lezer zal je hier geen nadeel van ondervinden. De prijs van het product blijft hetzelfde, eventueel is er een mooie korting aan verbonden. Galabria kan echter een commissie ontvangen wanneer je via deze link iets koopt. Het gebruik van affliatelinks staat ook expliciet vermeld onderaan de website, maar zal niet per artikel nogmaals vermeld worden.

Geen aansprakelijkheid

De informatie op deze website is van algemene aard en niet aangepast aan jouw situatie of persoon. De informatie is op geen enkele wijze beschouwd worden als professioneel of juridisch advies aan de lezer. Galabria sluit dan ook alle aansprakelijkheid uit van rechtstreekse of onrechtstreekse schade die voortvloeit uit de informatie op deze website.

Bepaalde links op Galabria verwijzen naar websites buiten het domein van Galabria. Wanneer men op deze links klikt, komt men op een website terecht die buiten de hoedanigheid van Galabria valt. Hoewel ik met de grootste zorg de links selecteer die hier worden weergegeven, ben ik op geen enkele manier aansprakelijk voor de inhoud of het functioneren van deze websites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en diensten die op deze websites worden aangeboden. Aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die buiten Galabria vallen, wordt eveneens afgewezen.

Privacybeleid

Galabria houdt rekening met uw privacy. Alle details over het privacybeleid, vind je terug in de privacyverklaring.
Je kan mij steeds contacteren om je gegevens in te kijken of te laten verwijderen. De website is eigendom van Galabria.

Contactgegevens: Graaf de Montblanclaan 41 – 8870 Izegem (België)
e-mail: writingsbysaar@gmail.com
Ondernemingsnummer : 0717 889 575

Toepasselijk recht

Galabria bevindt zich in België en valt dus ook onder het Belgisch recht. Daarnaast moet ook alle Europese wetgeving gerespecteerd worden.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt of er is iets niet duidelijk? Laat het gerust weten in de comments of contacteer mij!

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.