Disclaimer

Bloggen is een grote hobby van mij. Ik hou ervan om de inhoud op deze website zelf te scheppen. De teksten zijn allemaal door mij geschreven, de foto’s door mij of mijn vrienden gemaakt. We gooien onze ziel en vreugde in het creëren van deze stukken. Het zou dan ook fijn zijn als er niets gekopieerd wordt zonder mijn toestemming.

Sommige foto’s die worden gebruikt zijn niet van mij of vrienden, maar wel altijd copyright vrij.

Reviews en gesponsorde posts

Op dit blog zal je o.a. recensies van boeken terug vinden. Het grootste deel van deze boeken heb ik zelf gekocht of zelf geleend in de bibliotheek. Indien ik boeken – of andere producten – heb gekregen, zal dit in het desbetreffende artikel vermeld worden.

Sinds het bestaan van dit blog ben ik ook al een aantal samenwerkingen aangegaan. Dit zijn vaak gesponsorde posts waarbij ik betaald krijg om naar een website te linken of een merknaam te noemen. In sommige gevallen zal er ook sprake zijn van barterdeal. Dit is een samenwerking waarbij ik een artikel schrijf over een gekregen product. Indien dit het geval is, wordt dit vermeld onderaan het artikel. Ik beloof hierbij plechtig (en op mijn communiezieltje) dat gesponsorde posts of reviews altijd door mij zijn geschreven en dat ik eerlijk mijn mening zal geven! In geen geval zal ik schrijven over producten of diensten waar ik zelf niet achter sta of die niet binnen het concept van mijn blog passen.

Affiliate links

Affiliate links zal je op dit blog in beperkte mate tegenkomen. Wanneer ik via zo’n link naar een webshop link en jullie klikken daarop waarna je het product koopt, dan krijg ik een klein percentage van deze aankoop. Eigenlijk zou ik sowieso linken naar deze specifieke webshop, maar met een affiliate link verdien ik er ook nog wat aan. Jullie zullen er niets van merken wanneer je afrekent aan de kassa, maar op die manier sponsor je er mijn blog – en mij ook een beetje – mee. Ook bij affiliate links geldt dat ik enkel link naar webwinkels waar ik zelf ook achter sta.

Op dit moment ben ik enkel lid van het affiliate programma van bol.com

Laten we eerlijk zijn: bloggen is geen dure hobby, maar als je het goed wilt doen dan kost het wel wat geld. Alles wat ik via reviews, gesponsorde posts of affliate links verdien, wordt opnieuw geïnvesteerd in dit blog.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt of er is iets niet duidelijk? Laat het gerust weten in de comments of contacteer mij!

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.