Sommige dingen ben je zo beu en van andere dingen krijg je maar geen genoeg. Net als Nicole van Meisje-eigenwijs, die deze tag bedacht, heb ik geen last van verslavingen. Er zijn wel een aantal dingen waar ik geen genoeg van krijg en waar ik elke dag van kan genieten. Dat moet Stephanie van Thuisblijfmama geweten hebben, aangezien zij mij deze tag doorspeelde.

Waar kan ik dan geen genoeg van krijgen?

Een goed boek

lezen

Oh, wat hou ik van woorden. Verdwijnen in een boek, een andere wereld verkennen, kennis opdoen over iets wat me interesseert, de verhalen van iemand anders lezen, … Soms is de taal prachtig en kan ik lekker meedeinen op de golven van de woorden. Een andere keer grijpt een verhaal me bij de kraag om me niet meer los te laten. Zo vaak heb ik een krop in mijn keel gekregen, gegierd van het lachen of traantjes gelaten. Het is bijna onmogelijk om mijn liefde voor boeken te omschrijven.

Knuffels

Mijn Lief houdt nog meer van knuffels dan ik, maar wat is het heerlijk om je geliefden eens goed in je armen te nemen. Van knuffelen word je gelukkig, dus ik heb daar altijd een goede reden voor. Amélie is ondertussen ook een grote knuffelkont geworden. Ik zou wel eens willen weten van wie ze dat heeft geleerd.

Afspraakjes met vrienden

finish

Als mijn agenda vol geboekt is, is dat meestal omdat ik afgesproken heb met vrienden. Ik mag mezelf heel gelukkig prijzen dat ik een aantal heel goede vrienden in de buurt heb wonen. Daarnaast heb ik ook nog een paar geweldige vrienden iets verder af wonen. Afspreken met de eerste doen we niet vaak. Meestal gebeuren onze afspraakjes spontaan. Hebben we een middagje of een avondje vrij, dan kloppen we graag even bij elkaar aan. Met de vrienden van iets verder weg zou ik graag meer afspreken. We zien elkaar veel te weinig!

Koken en lekker eten

Zelfs op iets drukkere dagen sta ik steevast achter het fornuis. Dan maak ik wel iets makkelijks: een snelle pasta, een frietje of een wokgerecht. Snel iets afhalen doen wij zelden (of ik moet ontzettend veel zin hebben in frietjes van het frietkot). Ik vind het veel te belangrijk om een verse maaltijd op tafel te zetten. En eigenlijk ben ik altijd super trots als mijn dochter en mijn Lief mijn creaties weer met smaak opeten.

Frietjes

days of gratitude

Op dit vlak lijk ik op mijn vader. Elk frietje is anders, dus op maandag kan ik gerust een frietje van het frietkot eten, terwijl ik op dinsdag dan weer een frietje uit mijn eigen friteuse kan smikkelen. En je kan ook nog eens eindeloos variëren met wat je erbij eet. Tja, als je mij de vrije hand geeft dan zou ik bijna alle dagen frietjes eten. Gelukkig hou ik ook gewoon van super gezonde maaltijden en hou ik frietjes als traktaat.

Schrijven

Op mijn blog publiceer ik drie artikelen per week, maar ik schrijf nog veel meer! Ik ben vaste gastblogger bij Simone Blogt, heb al een aantal gastblogs geschreven voor anderen en ook in mijn dagboeken kribbel ik er op los. In schrijven kan ik echt mijn ei kwijt!

Gezinsmomentjes

Ons gezin bestaat uit mezelf, mijn Lief, onze dochter en onze twee honden. Ik vind het heerlijk om momenten met elkaar te delen. Dat kunnen we gewoon gezellig thuis doen, of door erop uit te gaan. Toen we in de paasvakantie een weekendje weg gingen met het gezin heb ik daar ontzettend van genoten. Geef mij maar tijd met mijn gezinnetje dan ben ik al de gelukkigste vrouw ter wereld.

Thee

vrijheid

Last but not least, wat smaakt er nu beter dan een goed kopje dampende thee? Juist, een lekker glas gekoelde thee! Of een kop lekker verse thee. Ik sluit mijn dagen graag af met verse thee die met zorg is uitgekozen. We spenderen dan ook regelmatig eens tijd in een theezaak. Mijn interesse voor thee groeit ook steeds. Jep, van thee krijg ik echt niet genoeg!

En waar krijgen zij niet genoeg van?

De spelregels bij een tag zijn natuurlijk dat je iemand anders ook tagt. Ik tag dan ook graag mijn bloggende vriendjes FlavieSofie en Audrey!

Waar krijgen jullie niet genoeg van?

18 Replies to “Dingen waar ik geen genoeg van krijg (tag)”

  1. Wat een leuke tag zeg. Een aantal dingen kan ik wel inkomen hoor, vooral die friet haha. Een goed boek doet het ook goed, al lees ik veel te weinig. En lekker eten kan ik ook van genieten, ik ga regelmatig uit eten.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.