Beste lezer van dit blog, stilaan komen er een aantal veranderingen aan in mijn leven die onvermijdelijk invloed hebben op dit blog. Graag breng ik u daarvan op de hoogte. Lees dus gerust even verder om volledig op de hoogte te blijven van wat er allemaal te gebeuren staat. 

Blogritme

De vaste lezers zijn er alvast van op de hoogte, vanaf maandag voeg ik mij terug bij de werkende bevolking en als alles goed meevalt – maar dat zal vast wel zo zijn – is dit voor onbepaalde duur. Omdat ik uit ervaring weet dat dagelijks bloggen wanneer je fulltime werkt vrij lastig is, heb ik besloten om het bloggen als volgt te gaan organiseren met ingang van maandag.

Mijn vaste blogdagen zullen maandag, woensdag en vrijdag worden. In het weekend, op zaterdag of zondag, kunnen jullie ook nog steeds ‘days of gratitude’ verwachten. Voorlopig ben ik nog steeds bezig met de blogreeks ‘zoektocht naar geluk’ die telkens op vrijdag zal verschijnen. Indien ik reviews van boeken schrijf, kunnen jullie deze nog steeds op woensdag verwachten.

Dinsdag en donderdag worden dus mijn ‘vrije blogdagen’. Op die dagen kan het zijn dat ik toch iets publiceer om op de actualiteit in te spelen, omdat ik daar zin in heb, maar vooral in het begin en op het einde van een maand. Dan lijst ik namelijk telkens mijn maanddoelen en de resultaten ervan op. De maandag, woensdag of vrijdag wil ik daar niet teveel mee belasten. Uiteindelijk blijven er nog genoeg interessante onderwerpen over om over te schrijven!

Tag op zaterdag?

In augustus heb ik de zaterdag telkens opgevuld met een tag, omdat ik het leuk vond om op die manier iets meer over mezelf kwijt te kunnen. Tags zijn even leuk, maar zelf vind ik het ook niet altijd fijn om teveel tags op een blog te zien verschijnen, daarom stap ik af van het vaste concept om een tag op zaterdag te laten verschijnen. Word ik echter getagd, dan komt er natuurlijk wel een tag op zaterdag online. Ik zou het te jammer vinden om ze te laten schieten!

Inspirerend geluk

Begin dit jaar sloot ik aan bij het project van Sas ‘pluk het geluk’. Ze wilde met dit project laten zien dat het gras niet altijd groener is aan de overkant, maar dat geluk dicht bij je te vinden is. Nu heeft zij een vervolg gebreid aan dit project, nl. ‘inspirerend geluk’. Met ‘inspirerend geluk’ wil Sas ons laten stilstaan bij het gelukkig leven dat we nu leiden of willen leven. ‘Live life the fullest’ is de bottomline van dit project.

Vanaf volgende week kunnen jullie mijn invullingen van dit project volgen op mijn blog. Ik kreeg van Sas de opdrachten reeds door en aangezien zij zelf begint vanaf 12 september (vandaag dus) zal ik de daaropvolgende week ook met de eerste opdracht starten. Ik begin met het project op 19 september. Vanaf dan zal ik elke zaterdag mijn invulling hier posten en dit tot 17 oktober. Ik heb er zin in!

Hebben jullie nog opmerkingen, tips, ideeën? Laat gerust weten in de reacties!

4 Replies to “Dienstmededelingen”

  1. Ik wil je heel erg veel succes en plezier wensen alvast met je nieuwe baan! Super fijn dat je weer onder ‘de werkende’ komt 😉

    En super lief dat je mijn projectje hier noemt. Ik ben dan ook erg benieuwd naar jou mooie en inspirerende invullingen. Alvast bedankt voor het meedoen aan beide projecten.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.