Wat is oktober voorbij gevlogen! We zijn alweer aan de voorlaatste maand van het jaar gekomen. Er zullen vast nog veel prachtige momenten komen om prachtige herinneringen te maken dit jaar.

Afgelopen maand zijn er een paar tegenvallers geweest: verkiezingsdag liep niet zoals we hadden gedacht, Amélie werd ziek en daarna volgde ik. Daarmee leken we de maand zelfs in mineur af te sluiten. Maar er waren ook heel wat mooie dingen waardoor oktober zeker de moeite waard was. Wat woog er voor ons op tegen alle pech in oktober en werden wij ontzettend blij van?

Writing is like spilling my heart out

✨ Fijne complimentjes over mijn blog. Niet alleen van mensen die ik ken en mij erover aanspraken, maar ook steeds meer van onbekenden. Vreemd genoeg krijg ik steeds meer positieve feedback sinds ik cijfertjes en prestaties helemaal heb losgelaten.

bloggen

✨ Mooie samenwerkingen in mijn mailbox. En dat is eigenlijk ook een complimentje. Blijkbaar is mijn blog stilaan interessant genoeg voor bepaalde bedrijven om met mij in zee te gaan. Van die samenwerkingen leer ik een hele hoop. En dat kan ik natuurlijk alleen maar toejuichen!

✨ Ook de schrijfflow mag ik natuurlijk niet vergeten! Wat is het heerlijk om zo vol inspiratie te zitten en te kunnen blijven schrijven. De woorden lijken gewoon op het scherm te vliegen! Het zal me zeker goed van pas komen in deze Nanowrimo-maand.

Reading is traveling to other worlds

✨ De leesflow zit er nog goed in, al slaag ik er niet meer in om zoveel boeken weg te lezen als afgelopen zomer. Dat heeft vooral met tijdsgebrek te maken. Ik verdeel veel van mijn vrije tijd tussen mijn blog en boeken. In de zomer had ik blogvakantie, nu niet meer. Maar het leesplezier is alvast niet te stuiten!

pijn

✨ Ik kreeg ook het leuke nieuws dat ik een proefmaand mag draaien bij de Hebban Literatuur Club. Officieel maak ik er dus nog geen deel van uit, maar het is wel leuk om eens te mogen proberen. Ik kan jullie alvast toevertrouwen dat het een heel leuk groepje mensen is. En ambassadeur van de literatuur zijn, dat is toch gewoon cool!

✨ De leesclubs zijn ook weer super! Begin deze maand kon ik weer aansluiten bij de leesclub in mijn stad. De echte ontmoeting met literatuurliefhebbers is een heuse verrijking. Daarnaast begon ik in oktober ook weer aan een online leesclub. Deze zal in november verder lopen, maar het boek heb ik alvast uit. Het beloven weer boeiende discussies te worden!

Collect Moments, not things

✨ Na alle drukke dagen was het fijn om onze vrienden uit Brugge en Gent nog eens te zien! We beleefden samen een heerlijke middag op de kinderboerderij. Amélie kan het geweldig vinden met de andere kindjes. Ze ravotten er wat op los!

✨ Soep maken met de buren was ook zo’n blijmaker. Zowel zij als ik hadden wat groenten over en we gooiden alles samen om heerlijke soepjes te maken. Zo hebben we weer een heleboel voedselverspilling voorkomen. Ondertussen hebben we ook nog eens een gezellige namiddag gehad!

Amélie

✨ Met Amélie naar de speeltuin gaan, was ook ontzettend fijn. Er is een speeltuin aan de overkant van onze straat waar ik met haar wel eens ga spelen. Toen ze er genoeg van had om van de glijbaan te gaan, wilde ze rondwandelen in de buurt. En zo hadden we er meteen een herfstwandeling bij ook!

✨ Het prachtige concert van mijn zusje bijwonen. Begin oktober stond mijn zusje samen met het koor weer op de planken. Ze maakten een ‘reis door de tijd’ in liedjes. Klassieke nummers en moderne muziek maakten de avond een zalige muzikale belevenis.

Waar werd jij hopeloos blij van afgelopen maand?

2 Replies to “De blijmakers van oktober”

  1. Dat zijn zeker hele mooie momentjes om te herinneren en dankbaar voor te zijn.

    Hier, uhm… komt nog, zwemmen, wandelen, strand, fijn samen zijn met familie, mijn kleinzoon, natuurlijk! Zonnige dagen, en nog zoveel meer.

    X
    Morgaine onlangs geplaatst…Katwijk aan Zee 1My Profile

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.